Както много други ще кажат бори се за него..Да наистина разликата ви не е малка,но това не изключва факта да те харесва.Нима за любовтта има граници ? Виж ме мене - ходя с момче 3 години по-малко от мене и сме заедно вече година и половина и се надявам да е така завинаги Но говорим за теб.Защо например не кажеш на сестра ти,че го харесваш и някак си тя да уреди нещата да излезете на кфе четиримата.И така няколко пъти..сестра ти е - ще ти помогне.И след 2-3 кафе,да и кажеш тя и гаджето й да не доидат на срещата и да останете само ти и въпросното момче.Така ще имаш възможността да му признаеш,че го харесваш ( само не му казвай веднага,че го обичаш,защото ще се одръпне) или ако не да му го кажев директно то поне му го намекни,флиртувай с него и т.н.След това го покани да излезете само двамата и така..Ако и той има симпатии към тебе ще стане работата...Не се отчайвай,а се бори ..Аз как се боря като мойто бебе е на 17 ,а аз на 20 ?! Ето ти типичен пример,че има и невъзможни неща ...Така,че горе главата и успех !!!