- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моderated:Да взема ли Постинор?
хора знам че има много такива теми всичките съм ги гледала но ми е спешно.вчера следобяд с приятеля ми правихме секс и май презерватива се скъса.трябваше да идем до аптеката но беше затворена а в нашия град има само една денонощна аптека.както и да е сега си купих постинор но много ме е страх да го пия аз съм на 15 и изобщо незнам дали е правилно да го пия.моля ви кажете ми има ли някаква опасност или е по добре да го изпия.тези дни би трябвало да ми дойде ама ме е стрх да чакам затова посъветвайте ме какво да правя.плс![]()
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Как така не сте сигурни дали презервативът се е скъсал? Не го ли проверихте след това? Той въобще свършил ли е? И ако да къде?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
да скъса се проверихме го след това.а той не успя да свърши в мен.просто незнам дали трябва да ги изпия или не
Po dobre nedei da go piesh.. Shansa da si bremenna e minimalen..
Е щом не е свършил в теб няма смисъл да си объркваш хормоните..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
благодаря ви много но все пак има ли някаква опасност нещо да е станало или да изчакам да ми дойде
Spored men ne e stanalo nishto.. A inache ako taka se pritesnqvash moje ot pritesnenie da ti zakysnee 3-4 dena.. i togava she poludeesh.. taka che spokoino !!!
Вероятността да е станал гаф е минимална. Лично според мен не трябва да го пие6, но ти сама реши.
просто съм супер притеснителна и се притеснявам от най-малкото.малко се поуспокоих а и приятеля ми каза че всичко е наред да бъда спокоина че не е сваршил в мен и мисля да не го пия.мерси отново че ми помогнахте
Spokoino samo macko..:P Bez koseji...
Само се успокой, защото иначе ще ти закъснее.
мерси хора вие сте супер мисля че вече съм мнго по спокойна мерси много
Npz macko.. nali nie za tova sme tuka.. :P Aide uspeh :P