Искам да знам тези, които казвате че не е проблем изобщо изпитвали ли сте го на главата си. Нали се сещате че може да има много неща, които не могат да се напишат в един пост. В момента точно съм хлътнала по един съученик. Е .. ситуацията е малко сложна, но да речем че спестявам много подробности. Това което ме спира да говоря с него:
1. от различни групички сме в класа - той е от "гангстерите", аз от "по-срамежливите" ако може така да се каже. Имаме различни приятели, и общо взето моите приятелки не могат да понасят неговите.
2. пет години в един клас - до сега сме гледали по един начин един на друг .. и сега по съвсем различн.. както и тези около нас.
3. просто познавам за какви хора става въпрос в класа и ми е пределно ясно как ще се месят (щом коментираха 2 месеца как ние двамата сме танцували и т.н представям си какво ще бъде после)
Просто като не сме в ситуацията трудно можем да кажем дали е трудно, лесно, страшно и т.н.
А сега директно по въпроса. Ако наистина искаш да се получи нещо трябва да говориш с нея. Най-малкото да се държиш приятелски с нея, да си близо до нея. Ако не можеш да и го кажеш направи така че нещата да се развият спонтанно. От личен опит ти казвам че трябва да говорите. Аз не говорих ... той също не говореше. А беше видно че има нещо. На 14-ти февруари разбрах че си има приятелка. Не знам дали съм го загубила, но знам че ми е кофти. И кой е виновен - той защото не говори с мен. Аз - защото реших да оставя нещата така и да чакам той да направи първата крачка. Не мога да му се сърдя че си гледа живота. Както и ти няма да можеш да се сърдиш на момичето, ако един ден разбереш че си има приятел, а ти така и не си опитал. По-добре действай сега отколкото да съжеляваш после.