- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да ви попитам нормално ли е .. ?
Със приятеля ми бяхме насаме,и се натискахме,той със пръстче ме задоволяваше,и след това ме лижеше.Обаче пролбема е,че нз повреме на задоволяването със пръстчетата,при възбуда нали от момичето се отделя малко секрет ли да го нарека и започва да се чувства някаква меризма.Та след тва като ме лижеше,му се чудя на акала приятно ли му беше или не?
Тази миризма за него възбуждаща ли е ?
Защото нали сте гледали по някои филмчета някой мъж като набара гащичките на някоя жена и ги мирише
Чакам отговорите ви
![]()
Никой не може да ти каже, дали на приятелят ти му е било приятно или отва го възбужда. Защо не го попиташ?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ами искам да чуя мнението на някое момче?
може да съм момче , но не съм ЛюмиерПървоначално написано от питанка
питай си го него , при всеки е различно
ами срам ме е да го попитам точно за това![]()
кураж в главата от фуния не мога да ти налия !Първоначално написано от питанка
срам те е да го попиташ нещо , ама не те е срам да ти бърка и лиже отдолу ?![]()
уа бе
kva mirizma we? da ne ti miri6e muzgata?? ne trqbva da miri6e po princip
6tom go e pravil zna4i mu e bilo priqtno.
Абе не е задължително.Първоначално написано от Анонимко
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Каква е таз тъпа тема....задоволил ли те е?!задоволил те е!лизал ли те е?!лизал те е!тохава какъв е проблема...ако го направи пак значи му е харесало..ако не го направи сама можеш да си отговориш на тупия въпрос
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Ако не ти харесва, си купи интимен гел. Някои миришат мнгоо приятно и влияят добре на половите органи.
виж доколкото ми е ясно не е мн хубаво да има миризма.(в смисъл то всеки си има.. но не и така 4е да се "развони" както ти описва6 ). отиди на лекар за всеки слу4ай да те погледне.. може да имаш гъби4ки или незнам... той ще ти каже...
а щом мом4ето е продължило сигурно е искало...и му харесва..
а най-лесно е да го попиташ дали това му пре4и или не! има интимни кърпи4ки с лек аромат -може да ги ползваш преди секс..