Здравейте на всички! Регистрирах се във форума специално заради тази,така да се нарече "история"!
Понеже съм регистриран в един форум,бяха направили много голяма конференция в скайп,с много много хора от този форум,но на мен такива големи чатове са ми скучни и излозох..но едно момиче ми искаше пълномощно,аз го приех(както правя почти винаги) ,но въпреки това нито тя нито аз си бяхме писали доста време. И един ден видях какво е написала в подписа си и реших да й пиша,така първия път се запознахме,но нищо особено,и към още седмица след това не си бяхме писали...докато един ден пак започнахме и досега не сме спирали.Като се засечем в скайп толкова много говорим,почти нямаме различия в характера,тя хареса моите снимки,а аз я харесах дори и без да гледам снимки..не съм виждал такова момиче,като нея! Сигурно си мислите: " Е добре,къде е проблема?" ,точно това ще кажа... проблема е,че живеем на 500 км разстояние,тя е от София,а аз от Варна! Не са ли гадни живота и обстоятелствата? Според вас какво мога/можем да направим? Наистина не искам просто да обърна глава,и да се направя,че не се е случвало! Споделете мнението си и моля без подигравки и такива от сорта!
П.П. Съжалявам за голямата писаница,но наистина исках да разберете всичко,и дано сте имали търпение да прочете всичко това. Мерси предварително !