- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли.....?
Мислите ли че летния секс/когато сте на море имам предвид/ ви предразполага към това да експериментирате,да опитвате нови и нови неща?
Предразполага, защото зимата от студа ти се свиват кайсиите и не можеш да мислиш!
Raise em up... R U Still Down?
Според мен предразполага,защото колкото и да е плажа морето нощните разходки....те карат да полудяваш..пък и като се замислим какво толкова една нощ с някои непознат....екстра :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
da,predrazpolaga
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Влияе определено-макар че няма значение сезона стига да съм достатъчно извратен мога по всчко време на годината да експериментирам.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
мии, да определено предразполага...всеки един си е мечтал да отиде на море и ...да се изчука с някой непознат на плажа ахехаех аз също искам,ама едно е да мисля сега,а иначе ако се стигне до там не знам дали бих причинила тфа на приятеля сисмисъл дори и да не разбере на мене ше ми е шит
![]()
DA,PROSTO ZA6TOTO POVE4ETO HORA SE NASTROIVAT NA TAKAVA VALNA,OTPUSKAT SE I SKASVAT SAS ZADRAJKITE SI
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
да, зимата е толкова подтискащ сезон за някой ... а лятото - живота...айде по бързо да идва
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
e ako go pravish na polqnata moje bi.horata veche imat kushti s parno.Първоначално написано от Бай Иван
na men mi e vse taq dali e zima,lqto,esen,prolet..zavisi ot nastroenieto mi i ot partnioraako toi ne me predrazpolaga da sum po-kreativna..sezona li da obvinqvam?
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първоначално написано от gamercheto_
Подкрепям!
Пффф Глупости !
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Pylni...Първоначално написано от kAdrOkoSkA