.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Нормално ли е ?!

Може да прозвучи тъпо,но просто няма на кой да кажа или на кой да споделя ... или да намеря отговор в някоя търсачка и т.н. ...
    На 15 съм от Пловдив и имам приятел от около 3 месеца.Той е мн разбран и след като му обясних някои неща (за секса-девствена съм,но в момента имам някои причини,поради които не искам да го правя) и той се съгласи естествено.каза че няма никакъв проблем ще чака колкото трябва ...въобще ама въобще да не мисля и да не се притеснявам за това.и аз мн се успокоих и зарадвах.и реших да го задоволявам по "другите" начини.До сега аъм му духала само 1 път ама нещо ме притеснява че примерно от 1-2 седмици въобще не сме се натискали нищо и той все ми намеква че "отдавна не сме се усамотявали"...и някви такива неща.последния път като тръгнах на долу от устата и той си сложи ЛЕКИЧКО ръцето върху главата ми ии аз продължих да слизам надолу обаче ми стана тъпо за това че така ме държи иии тръгнах обратно нагоре той съвсем лекичко ме натисна като почнах да се връщам и после естествено ме пусна ии аз почнах пак да го целувам...обаче ми е някакво притеснено и макар че съм чувала и мн по "кофти" неща от рода "натискаше ме все повече и повече докато не повърнах" и т.н. все пак това първо желание да се натискаме иии побутване надолу малко ме притесни... въпроса ми е : нормално ли е за едно момче което държи на мен и ме обича да ми намеква за "натискане" и да ме насочва към ... му ? (не знам защо просто имам чувството че се интересува главно на него да му е хубаво ...пф нз)

Няма защо да се притесняваш. Напълно нормално е. Моят съвет е да му кажеш, че така не ти допада много, но и да го попиташ как точно му харесва или да набараш подходящия начин, по който да откача.

Мега фен
    Не те е удрял и не е навирал пениса си в гърлото ти, успокой се. Просто много му се е искала свирка. А и в натискането няма нищо лошо...все пак, той има нужда поне от малко интимност.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    az puk znam,4e majete kato se vazbudqt i ne samo te,prosto ne kontrlirat deistviqta si.taka 4e,ne se pritesnqvai.prosto e iskal leko da ti napmni ako iska6 da mu pravi6 ne6to,no kato e vidql 4e ne iska6 e sprql i tova e nai-vajnoto.ako ne be6e sprql togava,6te6e da e lo6o.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Просто наистина момчето много му се е искало и за това е станало така.А и е хубаво, че те разбира относно секса. Кажи му следващият път да е малко по-внимателен.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Може би предишнния път си надминала очакванията му и му се е приискало пак, по принцип му кажи, защото няма да се усети сам. Почти всички момчетата го правят и това въобще не е признак нито за огромна любов, нито за липса на любов. Ти го гледай и през другото време как се държи към теб. Това, че те желае теб, трябва да те радва, защото иначе може да се насочи към друга. Нормално е да иска да си се "усамотявате", карай го той да те лиже, за да не свикне, че само ти ще му доставяш удоволствие, когато стигнете до секс.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    \/ няма страшно, както казаха другите - просто много му се е искало

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Споки , мила ... ако не държеше на тебе много по-лошо щеше да е. Пък може би е бил възбуден и е искал . Стига да не е бил груб , много си е добре пича.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Хаха милата,напомняш ми на мен на млади години.Ходех с един и той по същия начин ми натискаше главата надолу.Ситуацията приличаше малко като на "Scary movie"-той натиска,аз се дърпам на горе... Ма аз нали съм си гаднярка му казах,че такива "неща" не правя.В крайна сметка нито свирка му направих,нито му пуснах и той ме заряза!
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не те е удрял и не е навирал пениса си в гърлото ти, успокой се. Просто много му се е искала свирка. А и в натискането няма нищо лошо...все пак, той има нужда поне от малко интимност.

Аз съм на същото мнение

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alex_f
    az puk znam,4e majete kato se vazbudqt i ne samo te,prosto ne kontrlirat deistviqta si.taka 4e,ne se pritesnqvai.prosto e iskal leko da ti napmni ako iska6 da mu pravi6 ne6to,no kato e vidql 4e ne iska6 e sprql i tova e nai-vajnoto.ako ne be6e sprql togava,6te6e da e lo6o.
    Никой не губи контрол над действията си всеки може да спре да прави нещо стига да иска

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от joro_tev
    Няма защо да се притесняваш. Напълно нормално е. Моят съвет е да му кажеш, че така не ти допада много, но и да го попиташ как точно му харесва или да набараш подходящия начин, по който да откача.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си