- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Postoqnno iskam da go pravq
Zdraveite na 16 sym predi nqkolko sedmici go napravih za 1vi pyt s priqtelq mi i sega kogATO sme u tqh toi postoqnno iska da go pravim.. smisyl predrazpolaga me VSEKI PUt ZA SEX! ama po golemiq problem e 4e iskam az da go pravq postoqnno, toi razbira se ne znae za tva/./ ama kajete normalno li e da mi se iska tolkova mn?
Нормално е!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
I zashto trqbva tova da e problem? Normalno e..
това не е никакав проблем.Напълно нормално си е![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
И аз мисля, че е нормално.
Особенно сега, когато започваш половия си живот. Интересно ти е.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Дам и аз подкрепям всички мения до сегаНяма от какво да се притесняваш
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Той ако не те предразполага, за какъв секс говорим![]()
spoko i az go iskam postoqnno
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
daaa i az sam taka spokoino![]()
Лелеее...спокойно!И аз съм така...мисля като мъж...на 3 секунди за секс...1,2,3...ето пак...Ма така е, като могат да ни предразполагат как да не го искашNo way просто
Да ти имам проблема...Първоначално написано от nimfomanka
Rastafari stands alone!
Ахахахах алилуя ,мислех че само аз съм с тва типично мъжко мислене..(секс,секс,секс,сек с..Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
) Нормално е ,само мъжете да ни смогват ...Аз постоянно съм в настроение
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
3 смееПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
I love you...
На колко години си, My_Infernal_Majesty?
Ми опитваме се ... ма ЯзЕ от нимфоманки са плаша ...Нормално е ,само мъжете да ни смогват ...Аз постоянно съм в настроение
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
Попитай ме на друго място. А и съм го казвала в някой теми като лексикони които са ... но ако е толкова важно специялно за теб ще ти го напиша на ЛС. Не е нужно всички да разбират когато само един човек го интересува.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Прозвуча ми като малолетна, затова питам.
Сру.... адски много сру...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Кога съм прозвучала като такава?
Просто ми е странно че някои хора мислят непрекъснато за секс- тва е губене на време, и е жалко че го правят, защото явно имат толкова много време в излишък че мислите им са заети само с глупости. Докато някои хора в совбодното си време мислят за по -полезни и смислени неща от които можеш да имаш полза и да научиш нещо... но както и да е -нека си мислят щом така е най-добре за тях.
Сексуалната потребност е нормална и е нормално жените да мислят за секс. Естествено, всяка от тях преувеличава, като казва, че мисли за това постоянно.
хах естествено,ама тва явно малко го разбираме..Първоначално написано от `Death`Whore`
(въпреки че за тва че по всяко време мога да го правя , не съммм,ама др тема) ..та ...My_Infernal_Majesty , да разбирам ли че си девствена или просто секса не ти доставя удоволствие и за тва го имаш за загуба на време????