.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Normalno e jelanieto .. wse pak towa e neshto nowo ... lubopitstwoto napira .. i taka

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    My_Infernal_Majesty , да разбирам ли че си девствена или просто секса не ти доставя удоволствие и за тва го имаш за загуба на време????[/b]
    Мислех че няма нужда да се повтарям но явно някои хора не четат добре и ще трябва да го повторя- по принцип мразя да повтарям защото всички чуват от един път но щом не си чула ок- ако толкова те интересува моята личност попитай ме на ЛС.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    My_Infernal_Majesty , да разбирам ли че си девствена или просто секса не ти доставя удоволствие и за тва го имаш за загуба на време????[/b]
    Мислех че няма нужда да се повтарям но явно някои хора не четат добре и ще трябва да го повторя- по принцип мразя да повтарям защото всички чуват от един път но щом не си чула ок- ако толкова те интересува моята личност попитай ме на ЛС.

ахахахха май самата ти се обърка и не не съм чула звънни ми и ще чуя ...ех...
    все едно,на кой му пука...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    In The Heart of Darkness
    Ако някой човек от улицата те попита това което ти ме пита едва ли ще ти стане приятно нали? така че малко си помисли върху тъпото отношение към непознатите...защото не мисля че ме познаваш.
    Cold was my soul
    Untold was the pain

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Лелеее...спокойно!И аз съм така...мисля като мъж...на 3 секунди за секс...1,2,3...ето пак...Ма така е, като могат да ни предразполагат как да не го искаш No way просто
    Ахахахах алилуя ,мислех че само аз съм с тва типично мъжко мислене..(секс,секс,секс,сек с.. ) Нормално е ,само мъжете да ни смогват ...Аз постоянно съм в настроение

chsh trqq si namera takava kato tebe

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ако някой човек от улицата те попита това което ти ме пита едва ли ще ти стане приятно нали? така че малко си помисли върху тъпото отношение към непознатите...защото не мисля че ме познаваш.

виж скъпа,тук сме форум,никой никой не познава,никой не ти държи сметка и т.н. и никой и да си кажеш кое какво,няма да ходи да те разнася или нещо такова.каквото искаш казвай,и тук не е улица бтв...тук сме за да споделяме и да помагаме..ти явно си само за 1вото..хубаво,твоя работа.само не ми се прави на важна плз .разбрах те от 1вия път! Аз съм непозната,подмини ми тогава!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен

Re: Postoqnno iskam da go pravq

Цитирай Първоначално написано от puzzle
    Цитирай Първоначално написано от nimfomanka
    Zdraveite na 16 sym predi nqkolko sedmici go napravih za 1vi pyt s priqtelq mi i sega kogATO sme u tqh toi postoqnno iska da go pravim.. smisyl predrazpolaga me VSEKI PUt ZA SEX! ama po golemiq problem e 4e iskam az da go pravq postoqnno, toi razbira se ne znae za tva/./ ama kajete normalno li e da mi se iska tolkova mn?
    Да ти имам проблема...

Град
    In The Heart of Darkness
    Ще те подмина разбира се - вече дори съм го направила.А да и не разбрах с какво точно можеш да ми помогнеш ако ти кажа дали съм девствена или не?
    Cold was my soul
    Untold was the pain

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мисля , че е напълно нормално . Пък и щом можеш да си го получиш , искай си го . И на мен много ми се искаше след първия път , ама така и не разбра приятелят ми . Та .. казвам ти , няма да е радикална грешка , ако си го искаш

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е.

Супер фен
    Град
    София
    Кога съм прозвучала като такава?

Просто ми е странно че някои хора мислят непрекъснато за секс- тва е губене на време, и е жалко че го правят, защото явно имат толкова много време в излишък че мислите им са заети само с глупости. Докато някои хора в совбодното си време мислят за по -полезни и смислени неща от които можеш да имаш полза и да научиш нещо... но както и да е -нека си мислят щом така е най-добре за тях.
    Ми кво да направя са-природа!Вярно,че понякога тва мислене за секс ми пречи да мисля за други неща,ама тва е положението.За тва е виновен друг човек... Като попораснеш пак ще си говорим

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Еми нормално е..за мен това е хоби
    ама е хубаво да поспирате иначе да не земе да омръзне

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rocky_girl
    Еми нормално е..за мен това е хоби
    ама е хубаво да поспирате иначе да не земе да омръзне
    Хахахаха,и мен от това ме е страх...само се притеснявам да не ми омръзне...дано не

Хареса ли ти един път, нема спиране

Голям фен
    estestveno 4e e normalno:}
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Guest
    Ако още ти са прай звънни ми да ти помогна

Голям фен
    Град
    Stz
    Еми явно голяма част сме нимфоманки,за тва че не се притеснявай! \/

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Хихих и аз съм така.. винаги готова Ама то може би се дължи и на тва, че приятеля ми има невероятно въздействие върху мене.. успява да ме възбуди само с поглед.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от The-Sinner
    Хареса ли ти един път, нема спиране
    И аз съм на това мнение
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Мисля , че е напълно нормално . Пък и щом можеш да си го получиш , искай си го . И на мен много ми се искаше след първия път , ама така и не разбра приятелят ми . Та .. казвам ти , няма да е радикална грешка , ако си го искаш

Нормално е
    Защо не го кажете на приятелите си, нямате им доверие ли
    аз лично казвам на приятеля си мойте сексуални желания , както и той на мен, така и на двамани е много по приятно...пробваите и вие

Мн мн мн обичам секса и мисля,че си е нормално да го искаш

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Аз също харесвам секса, така че е напълно нормално да го искаш!

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    I zashto trqbva tova da e problem? Normalno e..
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Re: Postoqnno iskam da go pravq

Цитирай Първоначално написано от nimfomanka
    Zdraveite na 16 sym predi nqkolko sedmici go napravih za 1vi pyt s priqtelq mi i sega kogATO sme u tqh toi postoqnno iska da go pravim.. smisyl predrazpolaga me VSEKI PUt ZA SEX! ama po golemiq problem e 4e iskam az da go pravq postoqnno, toi razbira se ne znae za tva/./ ama kajete normalno li e da mi se iska tolkova mn?
    е тва е нещо ново в живота ти а и ти е било хубаво ест че ще искаш още и още то с всеки е така аз лично го правя от 5 месеца и още искам всеки ден
    Obicham te milo !!!

Guest
    Напълно нормална си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си