- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Postoqnno iskam da go pravq
Normalno e jelanieto .. wse pak towa e neshto nowo ... lubopitstwoto napira .. i taka![]()
Мислех че няма нужда да се повтарям но явно някои хора не четат добре и ще трябва да го повторя- по принцип мразя да повтарям защото всички чуват от един път но щом не си чула ок- ако толкова те интересува моята личност попитай ме на ЛС.Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
ахахахха май самата ти се обърка и не не съм чула звънни ми и ще чуя![]()
![]()
![]()
...ех...
все едно,на кой му пука...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
chsh trqq si namera takava kato tebeПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
виж скъпа,тук сме форум,никой никой не познава,никой не ти държи сметка и т.н. и никой и да си кажеш кое какво,няма да ходи да те разнася или нещо такова.каквото искаш казвай,и тук не е улица бтв...тук сме за да споделяме и да помагаме..ти явно си само за 1вото..хубаво,твоя работа.само не ми се прави на важна плз .разбрах те от 1вия път!Аз съм непозната,подмини ми тогава!!!!
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от puzzle
![]()
Ми кво да направя са-природа!Вярно,че понякога тва мислене за секс ми пречи да мисля за други неща,ама тва е положението.За тва е виновен друг човек... Като попораснеш пак ще си говоримПървоначално написано от My_Infernal_Majesty
Еми нормално е..за мен това е хоби![]()
ама е хубаво да поспирате иначе да не земе да омръзне![]()
Хахахаха,и мен от това ме е страх...само се притеснявам да не ми омръзне...дано неПървоначално написано от Rocky_girl
Хареса ли ти един път, нема спиране![]()
Ако още ти са прай звънни ми да ти помогна
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от The-Sinner
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Аз също харесвам секса, така че е напълно нормално да го искаш!
Първоначално написано от Nadelina
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
е тва е нещо ново в живота ти а и ти е било хубаво ест че ще искаш още и още то с всеки е така аз лично го правя от 5 месеца и още искам всеки денПървоначално написано от nimfomanka
![]()
![]()
![]()
![]()
Obicham te milo !!!
Напълно нормална си![]()