.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: pritesnenie

Guest

pritesnenie

Здравейте
    Аз съм на 17 почти 18 години и си имам приятел.Тази вечер мисил да го направим -и на двамата ще ни е за първи път няма каде да го направим и той ми каза че ще идем там на някво място където било тъмно и никой няма да ни види имаме голямо желание да го направим обаче аз се притеснявам от това да не забременея знам ще си сложи презерватив обаче пак се притеснявам да не си скъса макар че приятелят ми каза че ще бъде изключително внимателен и тогава ще стане белята Моля ви успокойте ме някак си и като сложи презерватива колко процента има вероятност да се скъса сори за тъпата тема обаче много мее стах да не забременея а в сэщото време искам да го направим

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spokoino be momiche... Prezervativa nqma da se skysa ako e slojen kakto trqbva..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Spokoino be momiche... Prezervativa nqma da se skysa ako e slojen kakto trqbva..

kakvo zna4i pravilno odeve toi mi kaza 4e neznai kak s eslaga prezervativ

Тъкмо тази вечер ще се научи!
    Raise em up... R U Still Down?

Мега фен
    Град
    Emi ima si ukazanie na prezervativite... pyk i tuk po tozi site mojesh da namerish ukazanie..

Указания няма на Спортекс и на тези от 20 ст. Има на Лайфстайл и на Дурекс, ама последните са много тесни (поне за мен).
    Raise em up... R U Still Down?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Emi ima si ukazanie na prezervativite... pyk i tuk po tozi site mojesh da namerish ukazanie..
    znaete li toku 6to gledah temata za prezervativite i naprao se izpla6ih NE ISKAM DA PRAQ SEXXXXXX NIKOGAAA

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от Бай Иван
    Указания няма на Спортекс и на тези от 20 ст. Има на Лайфстайл и на Дурекс, ама последните са много тесни (поне за мен).
    Тя като сабуе гащите той едва ли ще чете указанието

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    Цитирай Първоначално написано от Бай Иван
    Тя като сабуе гащите той едва ли ще чете указанието
    Ako go interesuva dali she stane tatko she chete i horo shte igrae... A na avtorkata bih kazala - Nedei da se kosish tolkova.. Vsichki pravim sex.. i nqma nishto koi znae kolko kosejno :P

Вкарваш си паранои .. които са излишни.
    Всичко, ще е ок..
    =)

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Той като ще прави секс трябва да се е упражнил преди това и да знае как да го сложи бързо,лесно и правилно!От голямо значение е дори как ще отвори пакета на презерватива.Ако удраска гумата нищо чудно по време на акта да се скъса и да стане баща!

Накарай го преди това да прочете опътване или да се упражнява, колкото и смешно да звучи.
    А ти не се притеснявай толкова, не се забременява лесно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    еми все пак си на 18... кфото и да се случи би тряало да се справяш сама и да си поемате отговорността...презервати а може да се скъса,може и да не се,споко не е хартия тфа...а сигурността му е 98% мисля че...то си пише там тц тц

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    I kwo tolkoz si se zapritesnila ... na mene purwiq mi put mi beshe bez prezerwatiw ... dori ne mi doide na um che e bez ...
    A za towa kak se slaga kondom ... priqtelq ti da se pouprajni malko,da probwa predi towa,da prochete ukazanieto i taka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Накарай го преди това да прочете опътване или да се упражнява, колкото и смешно да звучи.
    Сор.... ама ми се стори много смешно сега ако ми кажеш къде мога да намеря опътване за това. И вече като някой има проблем ще казвам RTFM :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Сор.... ама ми се стори много смешно сега ако ми кажеш къде мога да намеря опътване за това. И вече като някой има проблем ще казвам RTFM :P
    В сайта има специална тема по този въпрос, даже е важна в този раздел и се казва "За презервативите".
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Презерватива не се къса толкова лесно.Но го правете на място, където има малко светлина, ако искате да е по-тъмно, за да бъде по-внимателен и да има видимост.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако толкова много паранои си вкарваш , нищо няма да усетиш . И ще съжалиш след време . И вие сте големи .. толкова ли не може поне за първия път на хотел да отидете , за да е на легло . Къде ще се денете в този студ ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си