.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Молба към всички вас!!!

моля ви,регнете се.Трудя се цял месец.Плсссс плсссс плссс много е готин форума,ще ви хареса. http://harryfansforumm.10.forumer.com

Готово! Даже си пуснах пост в разпределителната шапка. \/

ПП. Със същия ник съм

Forslor
    Guest
    Направо самоуби детското в мен. Цял месец (не ти се присмивам за труда, а за ъъъ "аранжировката" и за потъра междувременно) .
    По - добре направи една галерия с банери и картинки Може би,защото не съм фен на такъв тип форуми ама ти си виновна - пиши ,че има връзка с патъра за да не се занимавам.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    абе, аз колко пъти да ти кажа - потър е тъп, форумът ти е ултра мега гига натруфен (кич) един пропилян месец

Ммммм... на мен не ми допадна много.. може би щото не съм фен на потъра Ама наистина е мн натруфено

Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...

Голям фен
    По-добре да бяхте казали какво харесвате, а не какво не харесвате. Много странен начин да изкажеш мнение чрез отричане

Голям фен
    Първо много зависи на колко си години и какъв опит имаш!
    Разбрахме ти какво можеш, но не омаловажавай труда на другите. Като си голям майстор покажи какво си направил.

Голям фен
    не струва... много дарварски е напраен
    скромна работа

Мен тоя сайт ме кефи - съдете ме! Всеки си има свои разбирания, тъй че освен да плюете можехте едно "Браво!" за труда да кажете!
    Ето го от мен: БРАВО =D> . Може разбира се още неща да се правят, но и като начало е добре!

не съм сигурна но в един форум потребител със същия ник и картинка на крейзи вели е администратор а форума е много як само че няма все още достатъчно хора!Човека си прави труда и постига желаното.И ако не ви харесва форума драснете му едно ЛС с това което не харесвате.Така поне ще направите форума по добър

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    абе, аз колко пъти да ти кажа - потър е тъп, форумът ти е ултра мега гига натруфен (кич) един пропилян месец
    ТОЧНО !
    Пристрастен съм към секса.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си