- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Молба към всички вас!!!
моля ви,регнете се.Трудя се цял месец.Плсссс плсссс плссс много е готин форума,ще ви хареса. http://harryfansforumm.10.forumer.com
Готово!Даже си пуснах пост в разпределителната шапка. \
/
ПП. Със същия ник съм
Направо самоуби детското в мен.Цял месец
(не ти се присмивам за труда, а за ъъъ "аранжировката" и за потъра междувременно) .
По - добре направи една галерия с банери и картинкиМоже би,защото не съм фен на такъв тип форуми ама ти си виновна - пиши ,че има връзка с патъра за да не се занимавам.
абе, аз колко пъти да ти кажа - потър е тъп, форумът ти е ултра мега гига натруфен (кич)един пропилян месец
Ммммм... на мен не ми допадна много.. може би щото не съм фен на потъраАма наистина е мн натруфено
![]()
Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...
По-добре да бяхте казали какво харесвате, а не какво не харесвате.Много странен начин да изкажеш мнение чрез отричане
![]()
Първо много зависи на колко си години и какъв опит имаш!
Разбрахме ти какво можеш, но не омаловажавай труда на другите. Като си голям майстор покажи какво си направил.
не струва... много дарварски е напраен
скромна работа![]()
Мен тоя сайт ме кефи - съдете ме! Всеки си има свои разбирания, тъй че освен да плюете можехте едно "Браво!" за труда да кажете!
Ето го от мен: БРАВО =D> . Може разбира се още неща да се правят, но и като начало е добре!![]()
не съм сигурна но в един форум потребител със същия ник и картинка на крейзи вели е администратор а форума е много як само че няма все още достатъчно хора!Човека си прави труда и постига желаното.И ако не ви харесва форума драснете му едно ЛС с това което не харесвате.Така поне ще направите форума по добър
ТОЧНО !Първоначално написано от Seizure of Power
Пристрастен съм към секса.