.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Познавам я,но само до там...

Има едно момиче от училище, не е моят випуск, но преди време една обща позната ме накара да се запозная с въпросното момиче, понеже те били дружки, та да се знайме и ние! И, з се запознах, ама усещам, че почвам да изпитвам някакви чувства към нея, пък аз я познавам много малко. Дори и в училище не се виждаме често понеже тя мн си седи в стаята, пък и сме през 1 етаж! Та...какво да правя, понеже е готина, пък ако просто така я поканя да излезнеме без да се познаваме може да си направи грешни изводи...

П.С. Мерси предварително на вс.
    Every moment is another chance...

Мега фен Аватара на koalka
    Ходи по-често при нея, говорете си повече и покажи, че я харесваш.Ако видиш, че и тя отвръща на флиртовете и закачките, трябва да я поканиш да излезете и така нещата ще станат от само себе си.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    koalka
    Модератор "Тийн интереси и проблеми"
    искам и аз модератор
    ЦиТаТ : ,,Ходи по-често при нея, говорете си повече и покажи, че я харесваш.Ако видиш, че и тя отвръща на флиртовете и закачките, трябва да я поканиш да излезете и така нещата ще станат от само себе си."

Мега фен Аватара на iiirish
    първоначално се сближи с нея, опознай характера й, навиците й, нещата които обича... вече после говори за любов не можеш да обичаш един човек изцяло докато не опознаеш душата му! през което време разбира се можете да излизате заедно с компания а после... после зависи колко сте се сближили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си