Estestfno che ima za kakvo da se pritesnqvash osobeno v nachaloto na edna vryzka dori i da e s teb. TOva ne mu prechi da e s teb i s nqkoq druga . E sega veche kato ste zxaedno godina dve togava veche nqma ot kakvo da se bezpokoish minalo e dostatachno vreme za da moje da dokaje che te obicha dori che e bil s teb e dokazatelstvo. Moje naistina da te haresva i da iska neshto da stane no spore dmen bi trqbvalo da pogovorite kak taka izvednyj e gotov za vryzka a do predi vreme nee bil kakvo go e spiralo ili prosto ei taka e reshil abe aide da probvam. Moje da ti e kazal che ne e gotov za vryzka zashtoto prosto iska da te zadurji da si chakash dokato e s druga . No moje pak naistina da ne e bil gotov i prez tova vreme da e razmishlqval dali si zaslujava da bude s teb i dali moje da spre da bude jenkar i da e samo s teb. Spored men ne bi trqbvalo da si tolkova ubedena v nego zashtoto posle poveche shte te narani ako se okaje obratnoto. Prosto si go obichkai radvai se dokato si s nego no vinagi si imai edno na um.