.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

искрен ли е ??

Преди няколко месеца започнахме много често да си пишем в скаип с един познат..започнаха зарибявки..тва онова..аз започнах да изпитвам нещо към него и му казах..той ми каза ,че също испитва нещо към мен ,но не еготов за връска..всеки път когато се видим и аз понечих да го целуна той не ми позволяваше ..до вчера..дойде с неговите приятели и се видяхме ...целуна ме и след това каза...че иска да стане нещо между нас...тъй като си пада малко женкар..без нищо да кажа той обеща ,че ще се промени..и щом е с мен няма смисал да го ревнувам тъй като не би погледнал друга щом е с мен..

Какво е вашето мнение ..?мерси предварително

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Ще ти кажа че с обещания любов не се доказва!

Estestfno che ima za kakvo da se pritesnqvash osobeno v nachaloto na edna vryzka dori i da e s teb. TOva ne mu prechi da e s teb i s nqkoq druga . E sega veche kato ste zxaedno godina dve togava veche nqma ot kakvo da se bezpokoish minalo e dostatachno vreme za da moje da dokaje che te obicha dori che e bil s teb e dokazatelstvo. Moje naistina da te haresva i da iska neshto da stane no spore dmen bi trqbvalo da pogovorite kak taka izvednyj e gotov za vryzka a do predi vreme nee bil kakvo go e spiralo ili prosto ei taka e reshil abe aide da probvam. Moje da ti e kazal che ne e gotov za vryzka zashtoto prosto iska da te zadurji da si chakash dokato e s druga . No moje pak naistina da ne e bil gotov i prez tova vreme da e razmishlqval dali si zaslujava da bude s teb i dali moje da spre da bude jenkar i da e samo s teb. Spored men ne bi trqbvalo da si tolkova ubedena v nego zashtoto posle poveche shte te narani ako se okaje obratnoto. Prosto si go obichkai radvai se dokato si s nego no vinagi si imai edno na um.

Не ти е давал да го целуваш, докато изведнъж един ден той сам те е целунал, женкар е, казва, че за него си само ти... Нз, но не ти ли звучи малко странно?....

Guest

:)

Ами {P}BuBi{P} той не е бил с друга през тези месеци..иамме много общи приятели и щях да знам..той сам ми каза..да не го чакам тъй като не знае кога наистина ще е готов... аз реших ,че наистина изпитвам нещо към него и има смисал да чакам ,а ако видя ,че няма смисал да се откажа...в крайна сметка си го чаках..аз винаги ще си имам едно на ум..дано не ме предаде [-o< и мерси за добрия съвет..помогна ми малко или много

Guest

:)

Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Не ти е давал да го целуваш, докато изведнъж един ден той сам те е целунал, женкар е, казва, че за него си само ти... Нз, но не ти ли звучи малко странно?....
    Тва ме кара да му вярвам малко или много ,защото ако преди ме беше целунал щях да си дам някви надежди ,а ако изведнаж той реши ,че не аз съм момичето..ще стане гадно..а щом по негова инициатива ме целуна мойе наистина да е решил не знам ...гледам да сам оптимист

Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    Много, много правилно, но пък му дай шанс да ти докаже..
    Ако се издъни.. Ти си знаеш. Айде.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

samo 6te ti kaja 4e sam s edno mom4e ve4e 1 godina,a predi da tragneme be6e golqqqqqqqm jenkar.no promqnqta v nego be6e ogromna i toi stana savsem drug 4ovek
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Може пък и да се промени . Дай му шанс ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Бих добавила само да не се задълбочава прекалено много,преди да е сигурна че се е променил.

Повече от фен
    kratko, to4no i qsno...idealen otgovor, koito podkrepqm napylno

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Цитирай Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
    kratko, to4no i qsno...idealen otgovor, koito podkrepqm napylno
    Наистина с обещания нищо не се постига аз съм се убедила в себе си,че ако обещая нещо може и да ен изпълня и за тва не обещавам много много...И аз подкрепям отговора на bawdy talk
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: искрен ли е ??

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Преди няколко месеца започнахме много често да си пишем в скаип с един познат..започнаха зарибявки..тва онова..аз започнах да изпитвам нещо към него и му казах..той ми каза ,че също испитва нещо към мен ,но не еготов за връска..всеки път когато се видим и аз понечих да го целуна той не ми позволяваше ..до вчера..дойде с неговите приятели и се видяхме ...целуна ме и след това каза...че иска да стане нещо между нас...тъй като си пада малко женкар..без нищо да кажа той обеща ,че ще се промени..и щом е с мен няма смисал да го ревнувам тъй като не би погледнал друга щом е с мен..

Какво е вашето мнение ..?мерси предварително
    само времето ще покаже...нищо неможе да се каже сега...
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    именно..!Мойто мнение е ,че си играе с теб...ама ддз дай му шанс...но бъди мн бдителна и даже при най-малката издънка...го режи Айде и успех!

...на колко ли още казва: 'Щом съм с теб не бих погледнал друга'...
    ...но нека не се хващаме за всяка подробност...с течение на времето сама ще разбереш какъв е...само не тръгвай с няк'ви много големи надежди...за да не се окажеш неподготвена
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на koalka
    И аз мисля,че трябва да му дадеш шанс, но си имай все пак едно наум.

Мега фен Аватара на iiirish
    мисля, че е напълно възможно цялата тази "игричка" със "ми не знам, не съм готов" и прочие, да е един вид предварителна зарибявка тоест начин да те подлъже и ти да му позволиш да ти влезе под кожата като се прави на недостъпен.
    все пак няма лошо да опиташ да изградиш една връзка с него стига да не приемаш нещата между вас прекалено на сериозно! колкото по-повърхностни са ви отношенията като задълбоченост, толкова по-добре в последствие ще се разделите!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Може, ама надали...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си