- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тъпи оправдания
Кои са най-тъпите оправдания, които сте чували от приятели, познати и т.н.
Ето един пример от днес: с една приятелка уж щяхме да ходим на дискотека. Е баси по-тъпо оправдание не бях чувала "Нямам какво да облека - дънките не ми стават имам само тънки дрехи" ама иначе надъхана "Ай ай да ходим" .. ся изведнъж се оказа че гола ходи.
каква е тая приятелкада вземеш да я облечеш ли милата, че ми дожаля за нея
![]()
а по темата
-Не мога.
-Имам много ангажименти/учене,работа и т.н./
-Не се чувствам добре.
....![]()
ами аз днес щях да излизам с една приятелка. обажда ми се тя в 13, аз едвам съм се събудила и вика в 15.30, ама аз докато си взема сутрешното душче и алабала и то стана 15 и аз и пращам смс - сори, няма да мога, щото се оказа, че съм обещала да изляза с майка. бахти тъпото ама нещо не ми се излизаше вече![]()
аве то тъпи оправдания мн. най-мразя като ми кажат че не можели щото било студено.
Първоначално написано от Th3WildAng3l
Споко,един приятел ей така същата ситуация горе долу,щяхме да ходим на дискотека,а той каза,че няма да идва,щото няма чорапи!!!
Голям смях пада като се сетим....
Иначе имам едни други fr ,които мн странно преди (вече не) само се оправдаваха с тва че трябва да си ходят или че няма да дойдат с нас,защото трябва да учат,да се къпят и да спат!ХахАХахА...
I want to be like Barbie...That stupid bitch has everything...!pPp
Предложих и... каза че нямало да и станат моите дрехи.Първоначално написано от angel with broken wings
![]()
Ми...вчера с мъжа се разминахме от срещите..написа ми 'тринайсет и 30-четиринайсе без 15 на еди-къде-си'..отивам аз..нямае го и си тръгнах и ми звънна в 4...оказа,се че той си мислел за 3:30-4 без 15 ама написал тая глупост...
много мазноПървоначално написано от Jamalska
![]()
''sorry ama sam v banqta'' (otkoga v banqta ima telefon??) tova ne6to kato reklamata onaq v avtobusa deto onq se krie6e ot gadjeto si koqt gi zavari s 1na dr da se celuvat v discoto i gi prosledi xaaax i dori da e v banqta(t.e. da ima planove da vleze v neq),nali se nqkoga she izleze az i vikam-mi da ti podarq se6oar pri koeto e ne mersi az si imam ama sum v banqta i ne moga sled koeto div smqh pxaxx ebasi
"Цъкам на компа."
"Гледам нещо по тв-то."
...![]()
Ами че имали работа, но естествено не уточняват точно каква.![]()
Наи често казват 4е им се спиАма тва секи го използва кат оправдание в на6та компания
![]()
"Ша гледам Монк"
"Не ми се излиза, щот ми е мазна косата"
"Мързи ме да се облека"
Аман от неточни хора вече.
Нешо такова и при менПървоначално написано от angel with broken wings
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
"мързи ме"
"кфо ще праим на тва тъпо кафе"
"ще играя на пс-то"
"преди 15мин излязах от банята"
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
най-тъпи са оправдания тип
"някой ми сра в гащите"![]()
"o6te sym na antibiotik i nqma da moga da piq..." toi ve4e si be6e zdrav 4oveka, ama trqbvalo da si doizpie antibiotika i poneje si pada piqnde re6i 4e nqma da se 4uvstva na mqsto kato e trezvenv komepaniqta imame nekvi ot roda "boli me kosata" ili "boli me 4ervoto" ama te sa na bazik nqkoi ako se opravdae mnogo typo
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от cherinka
ОпааааАми то по принцип това е единственото, което ме спира да изляза някога... ама не е тъпо, защото наистина е така
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ами аз пред госпожите наи често като закаснявам
- ами заседнах в асансиора
- оспахме се с Деси(една фр.) -И двете ли бе -Ами да
- будилника не звънна
- дъра-бъра амма наи тъпото е заседнах в асансиора![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!