- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kecki sre6tu tok4eta
vav vsqko u4ili6te ima xora koito nosqt tok4eta i kecki.smqtate li 4e ttrqbva da ima da go nare4em nqkakv vid disriminaciiq ot tezi koito nosqt kecki kam tezi koito nosqt tok4eta i obratnoto ot tezi koito nosqt tok4eta kam tezi koito nosqt kecki
Ами ддз.Обаче аз си нося кецки ама през зимата да не мръзна си носих ботушките (без токчета) ........... и общо взето тъпа тема![]()
кецки = токчета
голяма част от тея, които носят "кецки" се мислят за много готини и гледат от високо на онези, които носят токчета. кецарите, видиш ли, са бунтарски и не знам какви, а токчетата са за некви фръцли, курви и подобни. всеки ден в училище виждам разни такива смотли, дет като са нахлузили галоши за 200 лева и вече не знаят на кой свят се намират от кеф.
все тая е дали си с токове или кецове. нито едното не е оригинално и интересно.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Кхх..фешън пънксПървоначално написано от пор
За мен идеала за обувки е червени олд-скуул гуменки![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Еми всеки с вкуса си- по принцип тези които носят токчетата не харесват тези които носят кецове- един вид това е война м/у двата стила, според мен поне.
Аз си нося кецове /и не са за 200 лв както някой по-горе беше написал!/ и са си ми много по-удобни, не смятам да се виря на киокили или да строша някой крак щото иамам горчив опит от токове- дори и не високи толкова не мога да ходя на тях че аз дори в нас не мога като се опитам, пък камо ли навън.
![]()
но и те вече са покварени...Първоначално написано от RAWRRR
![]()
My_Infernal_Majesty, това че твойте не са за 200 лева не значи, че някоя проста коза няма да се изръси с толкова, щото е гъзарка. и мойте не струват толкова, но съм виждала какви ли не изцепки![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
божке,,,,тия с кецовете се мислели за по-готини от другите...
абе вие МАлллооУУмни ли сте бе![]()
![]()
всички независимо дали носят кецове,токчета или гуменетки се мислят за повече от другите щом си харесват своето...
Иначе аз не съм фен на токчетата ... адски ме дразнят.
Кецовете ме радват общо взето...,но не нося само тва.
Знам,но какво значение има..на външен вид сте еднакви,но ти си знаеш,че си истинска,а те си хабят живота подражавайки на теб.Първоначално написано от пор
![]()
Dwight D. Eisenhower
Az po princip predpo4itam kecovete...mnogo sa po udobni za u4ili6te, a i ne me kefi da hodq prekaleno s oficialni drehi na u4ili6te..![]()
За мен е простотия това...Да делиш хората според обувките/дрехите. За мен няма голямо значение как се носи един човек, важното е да ми е приятен. Не трябва да има война между различните хора....
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
не е нужно да си официална като си с токчетаПървоначално написано от FZ
![]()
ето например всички прости селянки си ходят с дънки тип анцунг и дънкови ботушки с токчета(ауу.. фешън фешън..)
Е,да на теория е така..Първоначално написано от sherry
Но на практика..
Признавам си имам предразсъдъци към фешъни (от всякакъв вид,хаусъри,чалгари,пънков ,метъли).
Но това си има и реално обяснение,по човека може да съдиш по дрехите в повечето случаи,защото дрехите отразяват неговия светоглед и социалната му среда..а имайки предвид второто може да си направиш и извод на за него по метода на дедукция.
Dwight D. Eisenhower
Heh, много сложни думи употребявашПървоначално написано от RAWRRR
Сам/а каза, че има фешъни, които слушат различна музика...Винаги ще си има позьори и повърхностни хора. Но винаги ще си има и хора, които си струва да опознаеш и които не трябва да отхвърляш заради външната обвивка. Така че не съди за човека по начина, по който се носи. Познавам много лицемерни и злобнички хора, които слушат метъл. Но познавам и едно супер добро, интелигентно момиче! Познавам кухи чалгарки, които не могат да вържат 2 думи на кръст, но познавам и супер добри, умни и толерантни момичета. Не трябва да вписваме хората в рамки.
i az ne smqtam 4e trqbva da se delqt na drexi i obuvki,no napraavix taq temi4ka 6toto v moito daskalo naprimer tva da nosi6 kecki e'' mnogo mnogo tapo ne6to, ai nebilo krasivo na edno momi4e da nosi takiva ''golemi,kato buca obuvki''tva sa komentarite koito sam 4uvala za keckite.principno az xaresvam keckite i sam za tqx....oba4e vseki s mnenieto si v kraina smetka......
Е,да но..ако и двамата сте от една социална среда..това не е най-точната дума,но да кажем и двамата сте чалгари и се обличате както какичките по Планета,значи и двамата харесвата чалга и сте пример за чалгарския манталитет..нещата на които ви "учи" чалгата..споделяте едни и същи идеи,или поне по-сходни от тези,в които вярват метълите..Първоначално написано от sherry
Аз не казвам,че е лошо да се общува,да се сприятелява и тн с хора с различни светогледи,ала според мен е за предпочитане да си избереш някой с който имаш повече общи точки.Не,не мисля,че противоположностите се привличат.
Няма да срещнеш духовно извисена чалгарка,която в същото време да припява "Радка пиратка" или "Наща система 442",освен ако и ти не ги харесваш също като нея..няма да харесаш надрусан пънкар,ако и ти не си с такава идеология..Всяка жаба да си знае локвата.
П.С Колкото за сложните думички,не мисля че съм използвала сложни,но философията много ме влече,а те са в основата й.Днес бях поканена специално да участвам в регионална олимпияда по философия,но така препих предната вечер,че не можах да стана навреме.
Dwight D. Eisenhower
Хехе, каква тема само. Ами аз попринцип си нося токчета, ама имам и едни галазки.Защо пък трябва да има дискриминация? На който му харесва с кецове и му е удобно нека носи. И както прочетох в някои постове, че само фръцлите и к*рвите носели токчета - това не е вярно.
Като има к*рви с токчета, така има и кецове, и с гуменки, и с джапанки...
Според мен пък има доста сериозен конфликт кубинки-токчета. Моля да бъде обсъден сериозно и задълбочено.
Много грешиш...
Няма такива неща като "чалгарски манталитет". Човек или е прост или не. Един ако е простак, дори да нахлузи кецовете и да се прави на много умен, пак ще ти е антипатичен, нали?
Имам една приятелка от моя клас. Слуша люта чалга, а иначе е доста умна. Има много хубави оценки, разсъждава идеално по литература и фолософия...Ще кандидатства психология. Не мисля, че това е чалгарски манталитет. Има и много такива примери. Това, че примерно я кефи вечер да слуша някви кючеци на купон или да плаче на някви любовни баладки, не я прави по - долу. Човек или е свестен или не е. Няма значение как се носи и кво слуша.
И ти си права,ала аз говоря за ноумените,а ти за феномените.
Примерите които ми даваш,са за хора,които са изкл-чения от това,което аз написах като общо положение.
Разбира се че не за всички случаи може да се направи характеристика на някои особености на интелекта по дрехите,но в повечето случаи може.
Не случайно във втория пост по темата написах "в повечето случаи".
Dwight D. Eisenhower
по скоро конфликта е кубинки-сякви други обувки,маратонки и т.н. ,като най-големия аргумент срещу кубинките е че се вмирсват краката,а тва са пълни глупости.Първоначално написано от `Death`Whore`
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
spored men e gotino da hodi6 s kecovee na daskaloo ili eksurviq ili malko po moderni na kafeneta a s tok4eta spored men ne e gotino da hodi6 na daskalo 6tot e tvurde oficiqlno te sa za diskoteka
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от My_Infernal_Majesty
хм какво значение има дали си с кецове или токчета все тоя! различни хора различни интереси
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
тва е тъпо, вече всички носят не само кецове, но и олд-скуулки със сърчица по тях, а имаше поне в Ловеч, едни остри е токче, а иначе са като олд скул кец със бялото отпред, със всичко![]()
![]()
![]()
нямам против кецовете, нямам против токчетата, но имам против безумията - един ден със високи ботуши на животински мотив, лъскави панталонки до коляното и блуза, от която изкачат циците на мацката, а на другия ден да ми се появи с кецки, широки панталони, колан с кабзи и двоен ръкав![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хех, ти говориш за феномен, аз за ноумен. Феномен - това са нещата такива, каквито ни се явяват, а ноумен - нещата такива, каквито са. В случая ти съдиш за човека по външния облик, по начина на обличане. От това следвало какъв бил. Не е така. Не са единични случаи хората, които биха могли да те изненадат. Има много хора, които са свестни, но няма как да го разбереш, след като си предубедена. То така е най - лесно. Нали знаеш "Лошото е, че съдим за книгата по корицата. А трябва да прочетеш ВСИЧКО, за да я разбереш...И дори тогава може да не разбереш ВСИЧКО...".Първоначално написано от RAWRRR
Чудя се, колко ли "чалгари" си опознала истински, че да съдиш за тях какви са. Може би много малко. Защото са "селяни". Общоприето е, лепим етикети и така е много лесно. По - разумно би било да дадеш шанс на един човек да ти покаже какъв е, преди да го отхвърлиш.