.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И к'во?! 'Оная е с токчета, ебаси курвата...'
    Не нося токчета, но нямам нищо против тези, които носят.
    Всеки си има стил и има право да избира.
    Не може да съдите хората по обувките.

Най-смешното е, че някои дето до вчера ходят с токчета и т.н. и на другия ден с блузка на ЛП, някфи измислени кецове на мания и ай... 'аз съм ебати яката метълка' или обратното... /в моето даскало половината са така...пффф/ Те определено бият рекордите за 'смешки'
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на koalka
    Токчета не нося, а имам едни кецове Мания.150 лв. е абсурд да дам за кецове.И не, не мисля, че има дискриминация.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от пор
    кецки = токчета

голяма част от тея, които носят "кецки" се мислят за много готини и гледат от високо на онези, които носят токчета. кецарите, видиш ли, са бунтарски и не знам какви, а токчетата са за некви фръцли, курви и подобни. всеки ден в училище виждам разни такива смотли, дет като са нахлузили галоши за 200 лева и вече не знаят на кой свят се намират от кеф.
    все тая е дали си с токове или кецове. нито едното не е оригинално и интересно.
    Буффф, аз нося токчета, защото съм ниска и не са 200 лв и какво от това, за какво да съм надута, в моята компания сме смесени през зимата, а през лятото, почти само аз нося чехли. Защо да не нося това, което ми е по-удобно, а и поради здравословен проблем нямам избор.
    Бих предпочела да нося пролет и есен кецки. За мен и двете са хубави и всеки да си носи каквото иска.

Повече от фен
    Град
    На луната
    1-во. Ква дискриминация може да има за мене тва е абсурд, ама верно че в мойто даскало момичетата се броят на пръсти. Познавам много момичета които носят кецове и такива дет носят токчета и са си доста добри приятелки и се разбират перфекно (токчетата с кецовете имам предвид :d )
    2-ро. Мразя чалгарския стил на обличане и въпреки това една от най-добрите ми приятелки момичета така ходи. С токчета с тесни блузки, тесни дънки и т.н. и нямам нищо против тя да ходи както на нея си и харесва. Дрехите й НИКОГА няма да ме накарат да се отдръпна от нея или подобни глупости!!!
    3-то. Друга моя най-добра приятелка слуша метъл и рап, ходи с кецове, смъкнати дунки и т.н. и наистина повече ми харесва тя как се облича сравнения с горната но НИКОГА не съм правил разлика между тях двете в тва отношение.
    4-то. Лично аз момичетата които ми харесват (на пръв поглед) са тези дет носят кецове смъкнати дънки, широки дрехи и т.н.
    5-то. Кво лошо има ако някой има пари да даде 200 лева за кецове. Ако той си е някав смотаняк ако ще и за 2000000000 да си купи си е същия.

За сега тва ако измисла нещо друго ще пиша.

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Град
    София
    ей ТИ! там се ходи с кецове! там се ходи с токчета!
    малии..

абе я стига глупости.. ако щем ше слеза долу в пясъчника пред блока с токчета и булченска рокля..
    кой къде си ще с квото си ще ше ходи... пък кой какъв е си личи от далеЕеко.. далеееЕЕеко...

и все пак... долу на малките дрисли с токченца по умрелите кафенета ( ) пффф...
    аз лично лягам на някоя поляна с пиво и кецове

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от punisher
    малии..

абе я стига глупости.. ако щем ше слеза долу в пясъчника пред блока с токчета и булченска рокля..
    кой къде си ще с квото си ще ше ходи... пък кой какъв е си личи от далеЕеко.. далеееЕЕеко...

Мислиш ли, че е много красиво да видиш момиче, търкалящо се на поляна и наливащо се с бира

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от punisher
    малии..

Мислиш ли, че е много красиво да видиш момиче, търкалящо се на поляна и наливащо се с бира
    ее..много загрози гледката де... (така не се виждам хич...)

тва мое изказване си прозвуча кофти вярно ,но ето какво исках да кажа всъщност ... >>> предпочитам да си правя кефа сред природата (което не включва въргаляне по земята )
    (между другото тва нямаше общо с темата ама аз като се разписах и го обърках на съвсем друго... прощвайте.. )

бту.... даже не обичам бира

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Егати темата... Какво значение има кой как ходи?! Дискриминация за това как ти е удобно да се носиш и как се чувстваш добре ? УАУ!!!

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Хаха абе вие се радвайте че не сме в Щатите.. Да видите тогава групички Кецбойс с жълти връзки как ще вършеят из София и ще наказват всичко що е ънтру.
    Естествено ще има и Антикецисти ама те ще се покриват щото тия с кецовете са плъзнали навсякъде. Изобщо щеше да е грозна и опасна гледка, така че се радвайте че тука само си говорят зад гърбовете
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Има си обувки за всеки случай, Аз не нося токове, защото не са ми удобни... Но няма да тръгна с кецове на театър или на дискотека... Не ми се връзва...

До всички които държат да са "ориджинъл" и единствени по рода си: гумени цървули му е майката!
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Айдеее, са почнахте да се делите на такива дето носят токчета или кецки. Не е важно с какво ходят, важни ас самите хора. Дреме ми дали са с кецове или с токчета. Не може да кажеш, че тая е курва само защото носи кокили или пък оная тъпа бунтарка, защото носи кецове... Не слагайте хората под общ знаемнател...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Хаха абе вие се радвайте че не сме в Щатите.. Да видите тогава групички Кецбойс с жълти връзки как ще вършеят из София и ще наказват всичко що е ънтру.
    Естествено ще има и Антикецисти ама те ще се покриват щото тия с кецовете са плъзнали навсякъде. Изобщо щеше да е грозна и опасна гледка, така че се радвайте че тука само си говорят зад гърбовете
    Може ли да има и КецГърлс?
    Аз оказвам нежна съпротива..едно хубаво уж случайно настъпвам черните им,тукущо изпрани за преди концерт велурени Глоубки,да знаеш колко готино е да виждаш сива подметка върху кеца за който мама и татко работят цял месец .Незабравима гледка..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    ХАХах става става.. Ама трябва да внимаваш щото както знаеш всички Антикецисти си имат имена и адреси. И може някой път да те причака бойна дружинка и да ти развържат кецовете... Или още по-лошо - могат да ти изнижат връзките от дупките. Ужас.. Какви ли ужасни работи не измислят тия Анти-Антикецисти. По-добре не се захващай.. Прекалено опасно е
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Повече от фен
    мисля че темата е тъпа ако някой отрича едното от двете значи погледа му не стига много далеч......

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    ХАХах става става.. Ама трябва да внимаваш щото както знаеш всички Антикецисти си имат имена и адреси. И може някой път да те причака бойна дружинка и да ти развържат кецовете... Или още по-лошо - могат да ти изнижат връзките от дупките. Ужас.. Какви ли ужасни работи не измислят тия Анти-Антикецисти. По-добре не се захващай.. Прекалено опасно е
    Представих си жълти връзки на червените ми кецове..ммм..чудно .

Мене не ме е страх,нали си спомняш Дороти от "Вълшебникът от Оз" допира си червените лачени обувки,потропва с тях и й се изпълва едно желание..винаги мога да си пожелая подкрепление от кецбойс и кецгърлс . :P
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Ами ддз.Обаче аз си нося кецки ама през зимата да не мръзна си носих ботушките (без токчета) ........... и общо взето тъпа тема
    така така \/

Добре .. аз имам въпрос. Значи ли това, че веднъж в живота си съм сложила кецки, че нямам право никога никога ама никога да сложа обувки с токчета. Също така значи ли това, че се кефя на 2-3 песни стил чалга, че не мога да слушам Evanescence или Nightwish. Това, че ходя с прилепнали дънки, къси полички и фешън блузки, някак си пречи ли ми когато съм на кеф да сложа широк провиснал панталон и потниче по мен и да се правя на рапърка (защото предимно слушам такава музика). Някак си защо в днешно време хората гледат точно в една посока, определят един тип музика като техен, и градят живота си и стила си според него. Глупаво е според мен. Някак си затваряш съзнанието си за другите, които са по-различни от теб. Не мога да го разбера.
    Сега,понеже споделих някакво друго мнение, предполагам, че ще започнат и обидите от рода "тя ПА тая от де СЪ взе .. слушала чалга и рап и носи и кецки и токчета, и тесни и широки дънки .. и как може така да смесва стиловете и за КВА се мисли .. да я убием с камъни, курва, патка .." и т.н.н. - не бих се засегнала, така че може да си го спестите. Просто обичам разнообразието, не виждам нищо лошо в това, нямам намерение да обиждам никой със стила му на обличане.

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Добре .. аз имам въпрос. Значи ли това, че веднъж в живота си съм сложила кецки, че нямам право никога никога ама никога да сложа обувки с токчета. Също така значи ли това, че се кефя на 2-3 песни стил чалга, че не мога да слушам Evanescence или Nightwish. Това, че ходя с прилепнали дънки, къси полички и фешън блузки, някак си пречи ли ми когато съм на кеф да сложа широк провиснал панталон и потниче по мен и да се правя на рапърка (защото предимно слушам такава музика). Някак си защо в днешно време хората гледат точно в една посока, определят един тип музика като техен, и градят живота си и стила си според него. Глупаво е според мен. Някак си затваряш съзнанието си за другите, които са по-различни от теб. Не мога да го разбера.
    Сега,понеже споделих някакво друго мнение, предполагам, че ще започнат и обидите от рода "тя ПА тая от де СЪ взе .. слушала чалга и рап и носи и кецки и токчета, и тесни и широки дънки .. и как може така да смесва стиловете и за КВА се мисли .. да я убием с камъни, курва, патка .." и т.н.н. - не бих се засегнала, така че може да си го спестите. Просто обичам разнообразието, не виждам нищо лошо в това, нямам намерение да обиждам никой със стила му на обличане.
    За Nightwish и Evanescence не знам ,но Judas Priest или Blind Guardian не може
    Хахаха .. добре ще знам. Междудругото я дай линкче - може да ми харесат.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Доста тъпа тема Всеки може да носи каквото иска...каква дискриманация те гони не знам...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest
    аз пък ходя и с кецки и с токчета и излиза че трябва сама да се мразя??? всеки ходи с това, което иска и не смятам, че трябва да определяш човек по това какво е обул или облякъл!

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз пък ходя и с кецки и с токчета и излиза че трябва сама да се мразя??? всеки ходи с това, което иска и не смятам, че трябва да определяш човек по това какво е обул или облякъл!
    absolutno

Guest
    никви кецове, никви токчета САМО МАРАТОНКИИИИИИИИИИИИИ

Супер фен
    Аз съм за токчетата \/

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Аз съм за токчетата \/
    Между другото тея на аватара ти са много красиви. Много, много обичам обувки с токченца.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    мене ме кефят повече мацки с токчета
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си