- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kecki sre6tu tok4eta
И к'во?! 'Оная е с токчета, ебаси курвата...'
Не нося токчета, но нямам нищо против тези, които носят.
Всеки си има стил и има право да избира.
Не може да съдите хората по обувките.
Най-смешното е, че някои дето до вчера ходят с токчета и т.н. и на другия ден с блузка на ЛП, някфи измислени кецове на мания и ай... 'аз съм ебати яката метълка' или обратното... /в моето даскало половината са така...пффф/ Те определено бият рекордите за 'смешки'
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Токчета не нося, а имам едни кецове Мания.150 лв. е абсурд да дам за кецове.И не, не мисля, че има дискриминация.
Буффф, аз нося токчета, защото съм ниска и не са 200 лв и какво от това, за какво да съм надута, в моята компания сме смесени през зимата, а през лятото, почти само аз нося чехли. Защо да не нося това, което ми е по-удобно, а и поради здравословен проблем нямам избор.Първоначално написано от пор
Бих предпочела да нося пролет и есен кецки. За мен и двете са хубави и всеки да си носи каквото иска.
1-во. Ква дискриминация може да има за мене тва е абсурд, ама верно че в мойто даскало момичетата се броят на пръсти. Познавам много момичета които носят кецове и такива дет носят токчета и са си доста добри приятелки и се разбират перфекно (токчетата с кецовете имам предвид :d )
2-ро. Мразя чалгарския стил на обличане и въпреки това една от най-добрите ми приятелки момичета така ходи. С токчета с тесни блузки, тесни дънки и т.н. и нямам нищо против тя да ходи както на нея си и харесва. Дрехите й НИКОГА няма да ме накарат да се отдръпна от нея или подобни глупости!!!
3-то. Друга моя най-добра приятелка слуша метъл и рап, ходи с кецове, смъкнати дунки и т.н. и наистина повече ми харесва тя как се облича сравнения с горната но НИКОГА не съм правил разлика между тях двете в тва отношение.
4-то. Лично аз момичетата които ми харесват (на пръв поглед) са тези дет носят кецове смъкнати дънки, широки дрехи и т.н.
5-то. Кво лошо има ако някой има пари да даде 200 лева за кецове. Ако той си е някав смотаняк ако ще и за 2000000000 да си купи си е същия.
За сега тва ако измисла нещо друго ще пиша.
ей ТИ! там се ходи с кецове! там се ходи с токчета!
малии..
![]()
абе я стига глупости.. ако щем ше слеза долу в пясъчника пред блока с токчета и булченска рокля..
кой къде си ще с квото си ще ше ходи... пък кой какъв е си личи от далеЕеко.. далеееЕЕеко...![]()
и все пак... долу на малките дрисли с токченца по умрелите кафенета () пффф...
аз лично лягам на някоя поляна с пиво и кецове![]()
Мислиш ли, че е много красиво да видиш момиче, търкалящо се на поляна и наливащо се с бираПървоначално написано от punisher
![]()
ее..много загрози гледката де...Първоначално написано от malka_sladuranka
(така не се виждам хич...)
тва мое изказване си прозвуча кофти вярно,но ето какво исках да кажа всъщност ... >>> предпочитам да си правя кефа сред природата
(което не включва въргаляне по земята
)
(между другото тва нямаше общо с темата ама аз като се разписах и го обърках на съвсем друго... прощвайте..)
бту.... даже не обичам бира![]()
Егати темата... Какво значение има кой как ходи?! Дискриминация за това как ти е удобно да се носиш и как се чувстваш добре ? УАУ!!!
Хаха абе вие се радвайте че не сме в Щатите.. Да видите тогава групички Кецбойс с жълти връзки как ще вършеят из София и ще наказват всичко що е ънтру.
Естествено ще има и Антикецисти ама те ще се покриват щото тия с кецовете са плъзнали навсякъде. Изобщо щеше да е грозна и опасна гледка, така че се радвайте че тука само си говорят зад гърбовете![]()
![]()
Има си обувки за всеки случай, Аз не нося токове, защото не са ми удобни... Но няма да тръгна с кецове на театър или на дискотека... Не ми се връзва...
До всички които държат да са "ориджинъл" и единствени по рода си: гумени цървули му е майката!
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Айдеее, са почнахте да се делите на такива дето носят токчета или кецки. Не е важно с какво ходят, важни ас самите хора. Дреме ми дали са с кецове или с токчета. Не може да кажеш, че тая е курва само защото носи кокили или пък оная тъпа бунтарка, защото носи кецове... Не слагайте хората под общ знаемнател...
Може ли да има и КецГърлс?Първоначално написано от BornFromPain
Аз оказвам нежна съпротива..едно хубаво уж случайно настъпвам черните им,тукущо изпрани за преди концерт велурени Глоубки,да знаеш колко готино е да виждаш сива подметка върху кеца за който мама и татко работят цял месец.Незабравима гледка..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ХАХах става става.. Ама трябва да внимаваш щото както знаеш всички Антикецисти си имат имена и адреси. И може някой път да те причака бойна дружинка и да ти развържат кецовете... Или още по-лошо - могат да ти изнижат връзките от дупките. Ужас.. Какви ли ужасни работи не измислят тия Анти-Антикецисти. По-добре не се захващай.. Прекалено опасно е![]()
![]()
Представих си жълти връзки на червените ми кецове..ммм..чудноПървоначално написано от BornFromPain
![]()
![]()
.
Мене не ме е страх,нали си спомняш Дороти от "Вълшебникът от Оз" допира си червените лачени обувки,потропва с тях и й се изпълва едно желание..винаги мога да си пожелая подкрепление от кецбойс и кецгърлс . :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Добре .. аз имам въпрос. Значи ли това, че веднъж в живота си съм сложила кецки, че нямам право никога никога ама никога да сложа обувки с токчета. Също така значи ли това, че се кефя на 2-3 песни стил чалга, че не мога да слушам Evanescence или Nightwish. Това, че ходя с прилепнали дънки, къси полички и фешън блузки, някак си пречи ли ми когато съм на кеф да сложа широк провиснал панталон и потниче по мен и да се правя на рапърка (защото предимно слушам такава музика). Някак си защо в днешно време хората гледат точно в една посока, определят един тип музика като техен, и градят живота си и стила си според него. Глупаво е според мен. Някак си затваряш съзнанието си за другите, които са по-различни от теб. Не мога да го разбера.
Сега,понеже споделих някакво друго мнение, предполагам, че ще започнат и обидите от рода "тя ПА тая от де СЪ взе .. слушала чалга и рап и носи и кецки и токчета, и тесни и широки дънки .. и как може така да смесва стиловете и за КВА се мисли .. да я убием с камъни, курва, патка .." и т.н.н. - не бих се засегнала, така че може да си го спестите. Просто обичам разнообразието, не виждам нищо лошо в това, нямам намерение да обиждам никой със стила му на обличане.
Хахаха .. добре ще знам. Междудругото я дай линкче - може да ми харесат.Първоначално написано от 182+44_4adel
Доста тъпа темаВсеки може да носи каквото иска...каква дискриманация те гони не знам...
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
аз пък ходя и с кецки и с токчета и излиза че трябва сама да се мразя??? всеки ходи с това, което иска и не смятам, че трябва да определяш човек по това какво е обул или облякъл!
никви кецове, никви токчета САМО МАРАТОНКИИИИИИИИИИИИИ
Аз съм за токчетата \/
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Между другото тея на аватара ти са много красиви.
Много, много обичам обувки с токченца.
![]()
мене ме кефят повече мацки с токчета![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...