- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kecki sre6tu tok4eta
Темата е супер тъпа. Кои квото иска да носи. За мен не е женствено момиче да носи кецове.
обувката с ток е много по-изискана и официална.
thehood:
Motherboard: Asus M2N SLIDeluxe
CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+
Video: Asus EN3700GT 256MB
HDD: Hitachi 160GB SATA2
FAN: Cooler Master Susurro
Case: CM Centurion 534+ Black
Monitor: IBM LCD ThinkVision 17' Black
Първоначално написано от malka_sladuranka
Оф, аз направо съм влюбена в тези обувчици
![]()
аз нося кубинки...но когато е много топло или нешо съм на тренировки ала бала съм с кецове
Страхотни са, аз сега се влюбих в едни червенички....Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Охх искам ги...
Къде си ги видяла и какво представляватПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Ами червени, сандали, с каишка около глезена и отпред отворени и с вдна четвена панделка и са с високи токчета. \/
Ммм, така както ги описваш са супер
![]()
tupi tok4eta...zakvo trqq se praite na mnogo golemi...kecki rulzzzz udobstvo rulzz....tok4eta SUX!!!!!
Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
Да се правиме на много големи
Тук веки казва предпочитанията си, а ти започваш с нападките...
![]()
Кецовете (гуменките...) са обувки , за игра на физкултура , не за носене в обществото...
само си го представям , избират ви на някоя по висока длъжност и вие се явявате с "кецки"![]()
![]()
![]()
![]()
180- бан на профил 2 т.
Хъх нали затова дивите чалгарки, които бяха в моя клас носеха кецки на Глоуб за по 100+ лв
...Ми не ме интересува кой как се облича (освен ако няма нещо, което и аз искам да си купя, но не съм видяла където съм гледала и..после неща да си го купя!!!). На кой както му е удобно. Мога д аходя и на токчета (с малко повече желание и по равни плочки) и с кецове - което предпочитам за през всички сезони (без зимата). Просто за клрака е полезно да сменя 'височината' на която с енамира (различни токове и подметки). Но пък квото и да си говорим - как се отива на Театър (примерно) с кецове...трябва д аимаш и едни по-официялни обувки/ботуши за таквиа случаи
веднъж бях на театър след като цял ден бях по центъра по сякви задачки (даскало, рисуване, да плащам някви неща...да гледам за книжки и т.н.) и знаете ли колко кофти се чуствах в театъра след това![]()
Кубинките рулз.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Това са най-прекрасните обувки.Първоначално написано от bungle
Газиш през всичко с тях хР
180- бан на профил 2 т.
Приятелят ми се дразни, когато сложа рокличка и кубинки..., а е толкова прекрасно..![]()
Газиш здраво при това.![]()
po-dobre macka s kubinki otkolkoto Azis s tok4eta :P
Тииии сега защо намесваш Азис при мен ??Първоначално написано от quench
На Азис ли ти мязам ?![]()
ne,na imp4e :P
Те не са ли грозни ?![]()
Oh Shiny ones!Първоначално написано от bungle
180- бан на профил 2 т.
кецовете са най-удобни,най-ме дразнят тъпите чалгарки дет ходят с кецове
С тебе трябва да ходиме на пазар за токченца. \Първоначално написано от Sexapilna_kukla
/ Сега съм влюбена в едни други и като си ги купя, ще ги снимам и ще ти ги покажа.
![]()
neeeeeeeee,ne sa!!! :PПървоначално написано от bungle
oh my little cuty pests!![]()
dokolkoto si spomnqm,v arabskata mitologiq lesser djinni priemat polu-jivotinska,polu-antropomorfna forma
по принцип съм за къвто и да било вид обувка пред тъпите 'женствени' сандалки, ботушки, обувчици и не знам си кво... просто дразнят. добре да ги носи някоя жена или момиче на 17-18, ма некво пишлеме 5-6 клас да ми тръгне с тия кокили... а не мерси.но иначе не съдя за ума на човека по тва кви обувки носи - т'ва си е пораженско становище.. (;
Live now.
Use your brain later..
Първо аз съм за кецове, по-удобни, по-евтини (поне повечето, които аз съм виждала и които нося!) и по-красиви! На мен поне повече ми харесват!
И второ... за това дали трябва да се делят хората по начина на обличане ... ми... то всеки смята че не трябва ама в действителност точно това става ... ..щото човек като види, че повечето които слушат един стил музика и се обличат според него , са некви идиоти и задръстеняци отвсякъде повече не ти се общува с такива като тях ....дори някои да са умни вече си си изградил мнение за подобни хора! А и всеки слуша определен стил музика и се облича по определен начин и смята, че другия стил музика го слушат само тъпаци! Така че не винаги е важно как е облечен един човек, но всеки сам си преценява с кой да движи!
И още веднъж ще повторя, защото от толкова писане си забравих отговора на главния въпрос!... Аз съм за КЕЦОВЕТЕ!
![]()
Ем аз не мисля че баш война да имаАаз попринцип харесвам кецове,,но не се възприемам аз със тях. Нося токчета и в никакъв случай не се имам за нещо повече от другите
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...