.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Мега фен Аватара на iiirish
    война не, но определено има противопоставяне между двата стила, защото ако някой е забелязал булшинството са ориентирани предимно към единия стил и пренебрегват другия!
    аз лично нося повече маратонки - пристрастена съм към тях но доста често обувам и токчета! не токчета по 2 или 3 см, а по стандарта предимно 7-сантиметрови! така че мисля, че напълно оправдано поддържам златната среда

Guest
    Drum and Bass SUCKS
    И кецарите съкс! Превърнахте си го в голяма селяния.... няма такъв кеф за тъпото курве да си купи кеецки (бати противното умалително).

Кецовете са си на Конвърс Олстарс, Найки, Адидас Суперстар и Рийбок. Тва другото е няква скейтърска пумия. Скейтърите в голямата си част са рошави смръдльовци без грам акъл.

А за токчетата - една жена с Маноло Бланик изглежда много по-съблазнително, отколкото с Ла(й)кай.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    С тебе трябва да ходиме на пазар за токченца. \/ Сега съм влюбена в едни други и като си ги купя, ще ги снимам и ще ти ги покажа.
    Определено трябва да ходиме Като си ги купиш непременно ги снимай и ми ги покажи \/

Голям фен
    Обувките на токчета подчертават женствеността. Но пък... изглеждат ми смешно, когато в тях има наврени дънки. И на мен ще ми седят смешно, поне на тази възраст, затова си нося маратонки.

Не нося токчета,щото не ми харесват а и едвали ше ми стоят хубаво.Нямам нищо против хората с токчета,даже имам 1-2 френдки които си носят токчета.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ъъъ тъпа тема в ежедневието си ходя с кецове,но ако трябва да се барна за прием или нещо такова,естествено,че няма да отида като хваната от улицата.а колкото до ситуацията в даскало-на мен никога не ми е правило впечатление някои да се трогва кво е обул другия..тъй че за кво изобщо говорим?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    ъъъ тъпа тема в ежедневието си ходя с кецове,но ако трябва да се барна за прием или нещо такова,естествено,че няма да отида като хваната от улицата.а колкото до ситуацията в даскало-на мен никога не ми е правило впечатление някои да се трогва кво е обул другия..тъй че за кво изобщо говорим?
    Не филофствай скъпа, а идвай с нас на пазар за токове.

Дали носи кецове, или токчета не е критерии за дискриминация. Същото важи и за начина на обличане, защото при всчко момиче е различно. Лично аз не нося кецове, но това не е причина да се чувствам нещо повече от другите, които носят. Всеки има право на собствен вкус.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    защо трябва да има дискриминация не можах да разбера!?Аз лично нося и кецове и токчета,но кецовете само когато имам физическо!Токчета рулз
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    и общо взето тъпа тема
    =D>

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на machoka
    Темата е повече от ограничена и безмислена, за това ще я затворя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си