Добре .. аз имам въпрос. Значи ли това, че веднъж в живота си съм сложила кецки, че нямам право никога никога ама никога да сложа обувки с токчета. Също така значи ли това, че се кефя на 2-3 песни стил чалга, че не мога да слушам Evanescence или Nightwish. Това, че ходя с прилепнали дънки, къси полички и фешън блузки, някак си пречи ли ми когато съм на кеф да сложа широк провиснал панталон и потниче по мен и да се правя на рапърка (защото предимно слушам такава музика). Някак си защо в днешно време хората гледат точно в една посока, определят един тип музика като техен, и градят живота си и стила си според него. Глупаво е според мен. Някак си затваряш съзнанието си за другите, които са по-различни от теб. Не мога да го разбера.
Сега,понеже споделих някакво друго мнение, предполагам, че ще започнат и обидите от рода "тя ПА тая от де СЪ взе .. слушала чалга и рап и носи и кецки и токчета, и тесни и широки дънки .. и как може така да смесва стиловете и за КВА се мисли .. да я убием с камъни, курва, патка .." и т.н.н. - не бих се засегнала, така че може да си го спестите. Просто обичам разнообразието, не виждам нищо лошо в това, нямам намерение да обиждам никой със стила му на обличане.