.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    vuprosche
    Guest

Moderated: Какво ще направите, за да я възбудите?

moje li da mi help po edin vypros.(za momchetata)Ostavate sami s momiche.iskate momenta da e specialen. kakvo 6e napravite za da q vyzbudite ?pi6a temata za6toto iskam da znam nqkoi po interesni idei a ne obichainoto - s ezik i prysti po vaginata.
    nqma da e lo6a nqkoq ideq za da se napravi momenta po romantichen
    mersi predvaritelno

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Unknown-18
    Guest

Re: edin vupros

Цитирай Първоначално написано от vuprosche
    moje li da mi help po edin vypros.(za momchetata)Ostavate sami s momiche.iskate momenta da e specialen. kakvo 6e napravite za da q vyzbudite ?pi6a temata za6toto iskam da znam nqkoi po interesni idei a ne obichainoto - s ezik i prysti po vaginata.
    nqma da e lo6a nqkoq ideq za da se napravi momenta po romantichen
    mersi predvaritelno

Ами пич не мога да ти кажа кво ще направя.Това много зависи от момичето с което си.Има много и най различни начини да направиш един момент специален или да възбудиш едно момиче.Просто действай във всички насоки по малко а пък тя ще си покаже кое и харесва най много.Това е общо взето.

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Хмм... Няколко мили думи, прошепнати по най-романтичния начин, леко докосване, нежна милувка.., изпепеляваща целувка, прокаран пръст по цялата и линия, лека романтична игра.., нежно прокарване на пръстите през косата на партньорката, изпепеляващ поглед придружен със също толкова жарка и дълбока целувка, отпускате се на леглото ии... се преминава към по-цъществената част
    По възможност няколко свещи.. и тези ароматните клечки(свещи) биха допринесли още толкова за момента...
    Важното е да се импровизира смело
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Супер фен
    az sam momi4e no mislq 4e nmoga da ti pomogna
    pri men pone nai-vazbujda6to e kogato toi me celuva bavno po vrata i u6ite i nai vajnoto pri nas jenite neka vsi4ko stava mn bavno a da moje vseki edin moment i jest da dostavi max pleasure
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Любовните думи възбуждат емоции, а не пофмокрят котенца.

Guest

Лошо нема

Вбеси я с нещо ама направо да я запалиш! Животински секс след караница любимото ми! ( не и любимото на по голямата част от приятелките ми )

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Re: Лошо нема

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вбеси я с нещо ама направо да я запалиш! Животински секс след караница любимото ми! ( не и любимото на по голямата част от приятелките ми )
    това звучи интересно

Guest

Re: Лошо нема

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    това звучи интересно
    А ти си фенка на виктория да ти дам и камшик и .... горкия аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си