.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Ibiza

Искам едно съветче

такааа нека ви въведа леко в историята на 21 години съм а "приятелката ми" е на 27. Имахме връзка от началото на лятото до преди месец. Работехме в едно заведение двамата и от там започна всичко м/у нас. Имаше доста голямо тръпка в началото и докато се усетя и предложих да напусне гаджето си и да дойде да живее при мен на квартира като тогава нещата не бяха много сериозни, тя се дърпаше от сериозна връзка защото все пак аз съм 6 години по малък от нея,но после разбра че годините не са важни. Както и да е след известно време аз смених работата си и стана така че аз работех от сутрин до вечер а тя от 5 до към 3-4 вечерта. Виждахме се горе долу за по 3-4 часа вкъщи вечер. Всичко беше "прекрасно" и за двама ни докато стана септември, сезона приключваше, както и работата ми в това заведение. След като всичко свърши започнахме да прекарваме доста време през деня и вечерта заедно и точно след 1 седмица аз разбрах че това не е човека за мен и че просто това е било нещо като сън. Аз все още държа на този човек просто като приятел и като човек с който си изкарах едно перфектно лято, но грешката е че явно не го познавах достатъчно добре и стана така че ние се разделихме. След няколко дена мои приятели ми казаха че са я виждали да се среща с бившия и приятел и с други хора зад гърба ми. Както и да е
    После имаше около 1 месец мълчание и след това започна да ми изпраща писма почти всяка седмица.
    ето едно от писмата:

"lko me samnqva 4e moje6 da me zabravi6 no 6te se opitam da ti povqrvam ... kakto vseki pat...kvo da napravq ti si mi v kravta be 4ove4e..mamka mu ne moga da se ponasqm pove4e..znam 4e tova go kazva6 samo za6toto ti pripomnix za sebe si bez da iskam i tova me ubiva..
    znae6 li kogato nqkoi den nqkoga naistina se vlubi6 istinski v nqkoi -nikoga ne prikrivai onova koeto pritejava6 kato ka4estva vav sebe si.ako momi4eto ti te obi4a taka kakto az -sas sigurnost 6te oceni kakav 4ovek ima do sebe si.vazxi6tavam se na vsi4ko onova koeto sam otkrila v teb a ne sam otkrila v drugite.gordeq se 4e sam imala vazmojnosta ne samo da te poznavam a i da te obi4am bezrezervno.mnogo mi e tapo 4e ne pokazva6 sa6tnosta si pred drugite i pozvolqva6 da zloupotrebqvat s dobrotata ti.znae6 li 4uvstvam,se mnogo tapo - s vseki izminal den se opitvam da promenq mislenetoi si sprqmo teb.staraq se da si vnu6a 4e vsi4ko e bilo edna golqma gre6ka ili edin nerealen san mejdu nas.tolkova mi e trudno da spra da mislq za teb.vse si kazvam i obe6tavam 4e nqma da go pravq i ne si zaslujava no ne moga razbira6 li..kazax ti daje 4e ne smeq nito da si xaresam nito da se vlubq v nqkoi za da moje pone malko da se razseq ot teb,za6toto vseki koito se e opital da ima ne6to ob6to s men vednaga izgarq,kato naprqvq sravnenie s teb koeto e mnogo gadno.nqmam vqra ve4e na nikoi.vav vseki sledva6t tarsq teb.mrazq se za tova.opitvam se da se uspokoq s misalta 4e nqkoi den 6te namerq TEB v nqkoi drug ili ne6to po dobro,za6toto znae6 4e ti za mene be6e nomer 1 i prodaljava6 da bade6,no neznam dokoga..dopalva6e me perfektno vav vsqko edno otno6enie.pasvaxme si vzaimno vav vsi4ko i ti go znae6.ugajdaxme si kakto si znaem i kolkoto si iskame,udisvaxme si na akala kolkoto si iska6 i tova be6e mnogo qko)...abe kakvoto si iskaxme tova si pravexme bez da se li6avame ot ni6to.muzikata mu muzika,qdeneto mu qdene,pieneto mu piene,sexa .... ))obojavam te o6te bebe da znae6.)za ni6to ne te obvinqvam da znae6.nito ti se sardq.razbiram te napalno za vsi4kite ti postapki koio sa me obidili po nqkakav na4in.nqkoi ne6ta se osaznavat mnogo kasno,kofti e 4e kato gi osaznaem ni e strax da gi priznaem i pred samite sebe si..vseki den si mislq 4e ne biva6e taka da stava i da bada tolkova naivna 4e sega da se 4uvstvam kato palna glupa4ka."

какво ли не опитах да и обесня че между нас не може да има нищо повече обаче тя не можа да го разбере и не знам какво да правя вече.

Моля ви ако някой има идея какво да направя нека да я сподели

Ми кво да направиш. Кво можеш да направиш, нищо не можеш да направиш.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Guest
    ti si re6ava6

Мега фен Аватара на koalka
    Защо не искаш да сте заедно и не може да има нищо между вас?Нямаш ли чувства?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Защо не искаш да сте заедно и не може да има нищо между вас?Нямаш ли чувства?
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    stara zagora
    ako lipswat 4uvstva v taq vryzka nqma smisyl da prodyljava spored men..te sa nai-vajni spored men..ima li gi vsi4ko 6e e super,no sled namesata na biv6i i novi spored men tva nqma smisyl da prodyljava,za6toto ni6to ne ostava sy6toto...nqma smisyl da varva6 v ne6to koeto sam vijda6 4e nemoje da prodylji,ako oba4e kakto ti taka i tq jelaete da bydete zaedno za tova vreme kvo vi pre4i..oba4e sled tva razdqlata ako tq zamine 6te e o6te po tejka!
    -=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    какво да направиш-не й пишеш изобщо и толкова. По-ясен намек от това...............

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от KykL1chkAa
    ako lipswat 4uvstva v taq vryzka nqma smisyl da prodyljava spored men..te sa nai-vajni spored men..ima li gi vsi4ko 6e e super,no sled namesata na biv6i i novi spored men tva nqma smisyl da prodyljava,za6toto ni6to ne ostava sy6toto...nqma smisyl da varva6 v ne6to koeto sam vijda6 4e nemoje da prodylji,ako oba4e kakto ti taka i tq jelaete da bydete zaedno za tova vreme kvo vi pre4i..oba4e sled tva razdqlata ako tq zamine 6te e o6te po tejka!
    Мдам права си и то много Само че аз ясно (поне според мен) съм и казал че не няма да се съберем отново, обаче тя не иска да го разбере понеже лятото съм бил еди къв си и съм и казал еди кво си.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    какво да направиш-не й пишеш изобщо и толкова. По-ясен намек от това...............
    да това също беше решение до едно време, после започна с SMS-и всяка вечер по 2-3 (не мога да си сменя номера) и дори идва до вкъщи няколко пъти в които ми говори колко ме обичала и как тя нямала нищо общо с бившия си (въпреки че сега пак живее на старото място при него в апартамента където са на квартира с още 4 човека). И след като и кажа че не искам да слушам повече започва да плаче.

Писна ми вечееее

Ти нищо не можеш да направиш..
    Както вече написаха преди мен спри всякаква кореспонденция с тая жена..
    Гадно е , но .. иначе не знам какво можеш да направиш друго.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Хех щом без намек нестава кажи и че искате да поговорите и и обясни, че така и така между вас неможе да има нищо и ако тогава нестане напусни страната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си