- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно мом4е..от класа...?
Има едно момче от моя клас. С него се познаваме от 2 години и сме излизали в една компания. Но от 3-4 седмици забелязвам, 4е се усмихва повече, заглежда се в мен! Понякога е много мил,но когато дойде едно момиче(държи се като бебе и ще изклюкари на всеки всичко) той е много сдържан, а понякога ме пренебрегва сякаш сме само познати (не приятели). Днес като ме видя се усмихна и ми маха мн весл, а беше и с онова момиче и още 2ма! И тя е от моя клас, но сега той е от "печените" а аз нямам намерение да се включвам в тази компания!
Както и да е....толкова е странен..? Незнам вече какво да мисля!![]()
![]()
![]()
Ъмииии чесно казано..незнам! Питай го!
Ами и аз го харесвам, ама имали смисал....всмисал...дали ме харесва?
Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
![]()
АЛоооу от 1 клас са! Ами ако почне да и се подиграва?
![]()
Много приятелски настроена си, виждам
Съжалявам ако е прозвучало грубоИ имам идя! Ами изчакай още малко! Нали каза, 4е било от 3-4 седмици! Може да не иска да се държи така с теб за да не разбере онова моми4е!
![]()
зарежи ги такива...и при мен имаше същата ситуация и аз го харесвах и той все ме заглеждаше и ми се усмихваше,обаче в последствие разбрах,че не ме е харесвал...тъй че хич не му се връзвай на тея глупости...има безброй много яки момчета...![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Леле , тва все едно аз съм го писала. Пределно ми е познато и мога дамо да ти кажа че не те харесва.Просто личен опит. Не се надявай! тез момчета ги инересува само да си направят бройката. Като сте сами може да се държи като приятел , но като сте в компания , никога няма да пропусне възможност за някоя гъзария, пренебрегвайки теб! Зарежи го...Първоначално написано от Амиии...
Spri da go pozdravqvash i se pravi na nedostypna...takvia raboti...predizvikai interesa v nego...nakarai go da chustva...estestveno ako naistina iskash tova inache nqma smisal samo da se zalygvate ili ti da go zalygvash
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
А мнението ти по темата е?....?Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
decka rabota shareni bonbonki porednata istoriq na nqkoq 12 godishna![]()
Колко трогателноПървоначално написано от peso--
:P
писа ми...на 13 е![]()
...и ко да го пита? 'изфиняяям са, ма ти харесваш ли мъ? 'шот аз мн та харесвам. Искаш ли да станем гаджета?'Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
...започвате да движите в една компания или да си там където е той и следиш езика на тялото. постепенно ако скъси дистанцията м/у вас - добре. пък може и ти да поемеш инициативата като го заговориш или нещо такова... ама да ходиш да го питаш глупости, за които може да излъже ако въпросите ти го притеснят и после да се отдръпне и да се чудиш к'во става. К'ва я мислихме, тя к'ва стана...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми чесно да ти кажа... май си го харесваш, че и си самовнушаваш някакви работи.
Остави хората да те приемат такава каквато си.
Голяма грешка е да се водиш по акъла на "печените" и те да са твой идоли, а не ти на тях. Помисли си добре.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Абе ще се оправите![]()
Съветвам те да изчакаш и да видиш как ще се развият нещата.Остави го да направи първата крачка той.Може и да се прави на интересен пред онова момиче.
Благодаря на всички за отговорите! Сега се сеих да допълня, 4е много 4есто котосе обърна и той почвада ме глдав о4итеине си мести погледа и по4ва напо4но да "пърха" с мигли ,а на мен ми става мн сме6но и по4вамда се хиля![]()
В скайпа ми пи6е по4ти всякаве4ер ,но за малко! Е? кажете... това има ли зна4ение?![]()
Първоначално написано от LO6IQ
![]()
![]()
![]()
![]()
зарежи го докато още не си хлътнала прекалеееено многоти сама казваш, че не се вписваш в неговата компания... значи не се вписваш и във неговия график
![]()
и не забравяй, че на тоя свят момчета има под път и над път \/
sry че флуудя обаче ти пък от де си толкоз сигурен а?Първоначално написано от peso--
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава