Цитирай Първоначално написано от Bacard1
Цитирай Първоначално написано от TajHu4ka_
Dnes.....skasah s mom4eto koeto obi4ah tolkova silno i koeto sigurno 6te obi4am oshte dalgo vreme ! Toi mi prizna 4e ima simpatii i kam druga,s koeto me narani ujasno Po4ustvah se mn izlagana i skasah ;( Toi mi se izvinqva ,no az ne moga da mu go prostq Ne mi kazvashe nishto,a mi kaza 4ak sega,kogato sam mn vlubena Iskam da go potarsq,no se spiram pone zasega Molq vi pomognete mi i me podkrepete zashtoto cql den si pla4a Vse edno sveta svarshi bez nego
булка мнм сри мнм е гадно....неискам да разбирам какво е....аз ти предлагам да поговориш с него ако не е направил нищо защо поне да не си поприказвате пак вижте какво ще излезе...трябва да си поговорите..ако само има симпатии към нея начи не е станало нищо толкова гадно е да го чуеш мнм ггадно ама по гадно е ако ти е изневерил с нея...тои е направил добре че ти е казал а не си го разбрала от някаде др...поговорете си тва тряябва да направите според мен...!!!!!!!!
подкрепям те...но мен мн би ме заболяло ако се случи с мен...смисъл с мойто момче и мен....така.че подкрепям решението й да се разделят..МАцка,просто гледай нашпред и го забрави приеми,че за да се захласва по друга значи не те е обичал и тва е,Айде и Горе Главата!