.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

vupros otnosno devstvenata cipa

zna4i s gadjeto se vuzbudihme mnogo no nqmahme prezervativ i q karahme samo na frenska, oba4e tq mi e kazvala 4e e devstvena a az super lesno proniknah s 1 prust, 4e daje i s 2 . ta vuprosa mi e kak da poznaq dali naistina e devstvena?

Мега фен
    Може да е мастурбирала и пак да е девствена.

Guest
    po princip i az tova si mislq no tova kak da go razbiram.. 4e nqma doverie v men az da q otvorq i vmesto tova tq sama go e napravila? dori ne znam dali se e otvorila (ako sama se e otvorila) predi ili sled kato sme se sybrali zaedno... qsno mi e 4e nikoi ne moje da mi kaje sus sigurnost tq nai-dobre znae no ne vurvi da q pitam...

Мега фен
    Отворена ще бъде, след като пенис влезе в нея. С пръст не може да се отвори. И просто може да е искала да си направи кеф...лошо ли е?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Отворена ще бъде, след като пенис влезе в нея. С пръст не може да се отвори. И просто може да е искала да си направи кеф...лошо ли е?
    TO4NO TAKA

KOLKO PATI TRQBVA DA SE NAPI6E VAV FORUMA 4E EDNO MOMI4E E DEVSTVENO DOKATO PRESPI S MAJ V SMISAL DOKATO PRAVI SEX
    I NQMA TAKOVA NE6TO KATO "OTVORILA SE SAMA,S PRAST ILI S KAKVOTO I DA E BILO DRUGO"
    TOVA 4E PONQKOGA CIPATA NA MOMI4ETO E RAZKASANA PREDI DA E OSA6TESTVILA SEXUALAN KONTAKT NE Q PRAVI "OTVORENA"

I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

dgsdbgs
    Guest

dfhbh

Horata sa kazali "Jena se otvarq s hui ne s prasti"

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Re: vupros otnosno devstvenata cipa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i s gadjeto se vuzbudihme mnogo no nqmahme prezervativ i q karahme samo na frenska, oba4e tq mi e kazvala 4e e devstvena a az super lesno proniknah s 1 prust, 4e daje i s 2 . ta vuprosa mi e kak da poznaq dali naistina e devstvena?
    Щом моничето е казало, че е девствено трябва да и повярваш, а не да я притесняваш с въпроси от тип "Как ще си девствена като ми влизат 2та пръста?" или подоби. Влизат и толкова.

Абе докато аз не разкъсам ципата не вярвам на нищо друго.
    Доказано е, че и при сорт тя може да бъде скъсана. Но определено не я питай директно ... ще и стане супер кофти
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    awe moje prosto da i e po-elasti4na i raztegiva cipata i zatova da sa ti vlezli prastite.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Град
    София
    Може и да се притеснява да показва емоций, може да я боли като и слагаш 2та пръста и да не го показва.

Мега фен Аватара на koalka
    Не е задължително да е отворена.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Горните мнения и сигурно ползва тампони.

BESNI4KATA
    Guest

devsvenata cipaa

ei xora gadjeto mi e na 16 az sum na 14 i iska da pravim sex na men she mi e za purvi put i bix go napravila no prosto me e strax da ne me boli devstvenata cipa kato mi go vkara :MN ME E STRAX POMOGNETE MI??????

Град
    София

Re: devsvenata cipaa

Цитирай Първоначално написано от BESNI4KATA
    ei xora gadjeto mi e na 16 az sum na 14 i iska da pravim sex na men she mi e za purvi put i bix go napravila no prosto me e strax da ne me boli devstvenata cipa kato mi go vkara :MN ME E STRAX POMOGNETE MI??????
    Как по-точно искаш да ти помогнем?

Супер фен Аватара на Barbie

bix go napravila no prosto me e strax da ne me boli devstvenata cipa kato mi go vkara :MN ME E STRAX POMOGNETE MI??????
    Ще ти помогна - изчакай 2-3 годинки...минимум.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN

e kak 6te te boli taq devstvena cipa,4e mi ne e qsno????????
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

BESNI4KATA
    Guest

speshno???

emi nqkoi ako go e pravil iskam da mi kaje da li shte me boli kato me otvorii????

Град
    София

Re: speshno???

emi nqkoi ako go e pravil iskam da mi kaje da li shte me boli kato me otvorii????
    Ами...тук почти никой не го е правил и не мисля, че ще ти помогнем... Ама...съм чувала, че девствената ципа много боли, пръскало кръв навсякъде...ужас, ужас.

Guest

Re: speshno???

болка ще има (НЕ Е СИГУРНО ДА Е ГОЛЯМА може и да няма) ако знае кво прави...... няма да те боли или поне не не много а ве зависи..........

"Ако човек мисли постоянно за опасностите, той никога няма да посмее да прави секс."

BESNI4KATA
    Guest
    aham e se pak blagodarqvi!!! :P

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Тя пак може да е девствена и да няма ципа. Ако мастурбира или си слага тампони...

nz4
    Guest
    zdr mastyrbiram i iskam da pitam moje li se spyka devstvenata cipa?

FM`lady
    Guest
    E тва че успяваш да й вкараш два пръста не значи че е отворена. Като бях девствена и аз съм си вкарвала два пръста и нито ме болеше, нито ми беше неприятно.

Фен
    Град
    v ku6ti
    dobre be,ne moga da razbera kakvo zna4enie dali e ili ne e devstvena.Tova 4e ti e kazala ili ne si e vapros na li4en izbor,ti ne si neinoto minalo,tebe te interesuva bude6teto s neq taka 4e nqma6 pri4ina da i se surdi6 i da "proverqva6" dali e spala s drug ili ne. Ako e devstvena radvai se 4e 6te si i purviq,a ako ne e radvai se 4e nqkoi drug te e ulesnil. a i tova 4e e tqsna ili 6iroka ne zavisi samo ot tova dali e spala s nqkogo-tva si e fiziologiq.
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Tuka stana kato bit pazar ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си