- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vupros otnosno devstvenata cipa
zna4i s gadjeto se vuzbudihme mnogo no nqmahme prezervativ i q karahme samo na frenska, oba4e tq mi e kazvala 4e e devstvena a az super lesno proniknah s 1 prust, 4e daje i s 2 . ta vuprosa mi e kak da poznaq dali naistina e devstvena?
Може да е мастурбирала и пак да е девствена.
po princip i az tova si mislq no tova kak da go razbiram.. 4e nqma doverie v men az da q otvorq i vmesto tova tq sama go e napravila? dori ne znam dali se e otvorila (ako sama se e otvorila) predi ili sled kato sme se sybrali zaedno... qsno mi e 4e nikoi ne moje da mi kaje sus sigurnost tq nai-dobre znae no ne vurvi da q pitam...
Отворена ще бъде, след като пенис влезе в нея. С пръст не може да се отвори. И просто може да е искала да си направи кеф...лошо ли е?
TO4NO TAKAПървоначално написано от `Death`Whore`
KOLKO PATI TRQBVA DA SE NAPI6E VAV FORUMA 4E EDNO MOMI4E E DEVSTVENO DOKATO PRESPI S MAJ V SMISAL DOKATO PRAVI SEX
I NQMA TAKOVA NE6TO KATO "OTVORILA SE SAMA,S PRAST ILI S KAKVOTO I DA E BILO DRUGO"
TOVA 4E PONQKOGA CIPATA NA MOMI4ETO E RAZKASANA PREDI DA E OSA6TESTVILA SEXUALAN KONTAKT NE Q PRAVI "OTVORENA"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Horata sa kazali "Jena se otvarq s hui ne s prasti"
Щом моничето е казало, че е девствено трябва да и повярваш, а не да я притесняваш с въпроси от тип "Как ще си девствена като ми влизат 2та пръста?" или подоби.Първоначално написано от Анонимко
Влизат и толкова.
Абе докато аз не разкъсам ципата не вярвам на нищо друго.
Доказано е, че и при сорт тя може да бъде скъсана. Но определено не я питай директно ... ще и стане супер кофти![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
awe moje prosto da i e po-elasti4na i raztegiva cipata i zatova da sa ti vlezli prastite.
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Може и да се притеснява да показва емоций, може да я боли като и слагаш 2та пръста и да не го показва.
ei xora gadjeto mi e na 16 az sum na 14 i iska da pravim sex na men she mi e za purvi put i bix go napravila no prosto me e strax da ne me boli devstvenata cipa kato mi go vkara :MN ME E STRAX POMOGNETE MI??????![]()
Как по-точно искаш да ти помогнем?Първоначално написано от BESNI4KATA
Първоначално написано от BESNI4KATA
Ще ти помогна - изчакай 2-3 годинки...минимум.
e kak 6te te boli taq devstvena cipa,4e mi ne e qsno????????Първоначално написано от BESNI4KATA
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
emi nqkoi ako go e pravil iskam da mi kaje da li shte me boli kato me otvorii????![]()
![]()
![]()
![]()
Ами...тук почти никой не го е правил и не мисля, че ще ти помогнем... Ама...съм чувала, че девствената ципа много боли, пръскало кръв навсякъде...ужас, ужас.Първоначално написано от BESNI4KATA
![]()
болка ще има (НЕ Е СИГУРНО ДА Е ГОЛЯМА може и да няма) ако знае кво прави...... няма да те боли или поне не не много а ве зависи..........Първоначално написано от BESNI4KATA
"Ако човек мисли постоянно за опасностите, той никога няма да посмее да прави секс."
aham e se pak blagodarqvi!!! :P
Тя пак може да е девствена и да няма ципа. Ако мастурбира или си слага тампони...
zdr mastyrbiram i iskam da pitam moje li se spyka devstvenata cipa?
E тва че успяваш да й вкараш два пръста не значи че е отворена. Като бях девствена и аз съм си вкарвала два пръста и нито ме болеше, нито ми беше неприятно.
dobre be,ne moga da razbera kakvo zna4enie dali e ili ne e devstvena.Tova 4e ti e kazala ili ne si e vapros na li4en izbor,ti ne si neinoto minalo,tebe te interesuva bude6teto s neq taka 4e nqma6 pri4ina da i se surdi6 i da "proverqva6" dali e spala s drug ili ne. Ako e devstvena radvai se 4e 6te si i purviq,a ako ne e radvai se 4e nqkoi drug te e ulesnil. a i tova 4e e tqsna ili 6iroka ne zavisi samo ot tova dali e spala s nqkogo-tva si e fiziologiq.
Tuka stana kato bit pazar ...![]()