.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Красотата

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Красотата

Много ми е интересно да разбера какво според момчетата в България е красиво във визията едно момиче.
    (Моля не заключвайте темата. Знам, че се повтаря.)

Супер фен
    ЦИЦИ ЦИЦИ ЦИЦИ ЦИЦИ знам аз знам....... отговарям от името на момчетата
    Не вярвай от отговорина на вида "На първо място трябва да е умна"

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    ЦИЦИ ЦИЦИ ЦИЦИ ЦИЦИ знам аз знам....... отговарям от името на момчетата
    Не вярвай от отговорина на вида "На първо място трябва да е умна"
    остави ги да си кажат мнението, де... Може пък да не е тъй...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    т0ва според мен е много относителен въпрос защотото има много х0ра да речем в България и всеки си има вкус всеки си има мярка .. за красотата .. един казва на пример че залените 0чи са много красиви .. друг казва че сини са по д0бре и така на татък ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Абее циците не са сичко примерно характера(на момичето) трябва да му допада да е умна и красива и т.н. ама тва само за сериозна връзка а за забивки ако става дума тогама гледаме само физиката на момичето пък понякога сме толкова пияни че дори и тва не гледаме а жънем квато нива ни падне

Страстен и предизвикателен поглед (по-тъмните очи ми харесват повече), дълга права коса (по възможност също черна или тъмно-кестенява ), женствена походка и държание, грация, стегнато тяло... Ако си говорим само за физика това е

Представете си голеееми цици...
    Естествени .. = увиснали...
    Не знам какво му е красивото на това.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Страстен и предизвикателен поглед (по-тъмните очи ми харесват повече), дълга права коса (по възможност също черна или тъмно-кестенява ), женствена походка и държание, грация, стегнато тяло... Ако си говорим само за физика това е
    и при мене е нещо такова

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ак0 трябва да дам по точно описание ... красиви са русите коси ... характерни за славяните а с тях вървят светлозелените очи или сините ..
    следователно се получава ...

Висока около 1.70 мацка с Руси коси сини очи ... сладко стегнато дупе .. и НЕ много големи цици .. но в повечето случаи в които срещна так0ва произведение на изкуството то се оказва не много умн0 ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Kraken
    и при мене е нещо такова

Това харесва всеки мъж

е мноу ясно амаа аз го цитирах щот в предния си пост не казах нишу за физиката да не си помисли некой че харесвам от тия на които са им нужни 3 стола че да си наместят туловището така че да не им висят сланините

Guest

LЛошо нема

Притеснително момиче с перверзен поглед! Тихите води са най опасни и най сладки

А какво гледам очи -1 коса -2 лице -3 дупе -4 държание първите 10 сек -5 Покривали и 5 те точки

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    ак0 трябва да дам по точно описание ... красиви са русите коси ... характерни за славяните а с тях вървят светлозелените очи или сините ..

Висока около 1.70 мацка с Руси коси сини очи ... сладко стегнато дупе .. и НЕ много големи цици .. но в повечето случаи в които срещна так0ва произведение на изкуството то се оказва не много умн0 ...
    Литва,Финландия,Швеция - пълно е чак да се отвратиш стига да си по нахален всяка вечер ще си с различна.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo

Литва,Финландия,Швеция - пълно е чак да се отвратиш стига да си по нахален всяка вечер ще си с различна.
    Ся ако и мене ме уредиш къде да търся... супер

предизвикателното може би...незнам зависи от човека
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    хмм ми мнм държа на отношението и характера и на вуншния вид...обичам кога то мога да споделя с нея да ме разбира мнм добре...винаги да има какво да си кажем никога да не остааме без думи...тва е в общи линии...!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kraken
    и при мене е нещо такова
    И аз съм така само че повече ми харесват сини и зелени очи

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Пфф.. циците не са най-важното
    На кой му трябва гадже с хубави цици а в главата и да няма нищо .-Някаква куха като градинска лейка . Може би само на тея дето за е*ане ги вземат.
    Лицето също е важно . Ако е леко дебела (не казжам някаква 200 килограмова бъчва) ,може да отслабне но ако прилича на баба Яга ,едва ли ще стане красавица.
    Предпочитам да е с тъмни очи ,черна дълга коса и стегнато тяло. Това е за външен вид ... и да не е тъпа .

Мега фен Аватара на koalka
    Красотата е много разтегливо понятие.

22

За мен красотата е в лицето ... много съм се вманиачил в това лице ... ако има и хубави очии и мигли и ... естествено и другите части имат знаение ама ... лицето си е лице

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Преди всичко - лицето на момичето трябва да е красиво. Това гледам най-първо. Разбира се и фигурата трябва да е добра. Не казвам перфектна,но все пак - стегнато дупе,коремче,добре оформен бюст (не е задължително да е голям) правят супер добро впечатление и привличат нашето внимание.
    Взимаш ми думите от устата.
    Ще добавя само начин на държане, поглед и характер.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Преди всичко - лицето на момичето трябва да е красиво. Това гледам най-първо. Разбира се и фигурата трябва да е добра. Не казвам перфектна,но все пак - стегнато дупе,коремче,добре оформен бюст (не е задължително да е голям) правят супер добро впечатление и привличат нашето внимание.
    Взимаш ми думите от устата.
    Ще добавя само начин на държане, поглед и характер.
    Йееей, супер.

Радвате ме, момчета.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    за мен идеалът за жена е тва - http://www.chrudat.com/carmella_dece...decesare17.jpg

най-красивата жена на света за мен, жалко че не я познавам лично
    Carmella DeCesare се казва

Град
    sofia
    hahahah mi te na6te mom4eta si mislqt 4e trea da sme kato momi4eta ot filmite i savsem ne saznavat 4e nie sme po hubavite

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fillis
    hahahah mi te na6te mom4eta si mislqt 4e trea da sme kato momi4eta ot filmite i savsem ne saznavat 4e nie sme po hubavite
    пусни снимка и 6те ти кажем
    ама всеки си има нещо катоидеал нали? те и момичетата си мислят че брад пит е най-големия пич и красавец, ама не са ме виждали мене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си