Цитирай Първоначално написано от shadow4e
Цитирай Първоначално написано от THE_BLITZ
Azhodih na lekar predi sedmica imenno sled takiva simptomi,kaza mi,4e sa na4alni stadii na hemeroidi,no ne mi izpisa ni6to,kaza,4e e hubavo da si napravq nqkakvi izlesdvaniq za 140 leva s palna upoika,koito vijdali cqlato 4ervo?nqkoi 4uval li e zatakova ne6to?Zvu4i stra6no!Dalie dobre da si gi napravq i akone d ahodq li pri drug lekar...sled kato nqmam predpisnao le4enie...
Аз лично бих отишла и на друг лекар, за да съм сигурна. Че в моето семейство малко се напатихме преди 5-6 години като една гинеколожка съобщи на майка ми, че била бременна с близнаци и единият е загиващ...
напълно подкрепям, за другия лекар един лекар каза преди 1 седмица на семейството ми че братовчедка ми има рак което в последствие се оказа че не е така. аз бих те посъветвала ако имаш възможност да отидеш при частен специалист без направление, защото колкото и мъчно да ми бъде че трябва да го кажа здравната ни система е под всякаква критика а 80% от лекарите ако си с направление те претупват и те пращат да си ходиш ейтака.. жалко е, но е така. била съм свидетел как на очен лекар излиза сестрата и казва: кой е с направление и вдигат ръка няколко човека и тя пуска останалите... така че консултацията с друг лекар е по-добре, защото все пак ако се окаже от другите 20% пак може да греши, никой не е застрахован от грешки, дори лекарите. от опит глава не боли, така че се консултирай и с други