Понякога ползвам, ако имам някакви петънца за прикриване или както каза някой - ако се глася много за накъде. Някакъв хубав е, на майка, щото аз да си сложа 1път в месеца максимум. Другия вариант е пудра, но не си падам много по такива продукти за изравняване на тена.
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
фондютен не използвам
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
az izpolzvam fon djo ten i korektor za lice.nqkak si dvete se dopulvat vzaimno
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Възможно най-рядко ползвам фдт тъй като първо ми отнема доста време да го сложа така че да стои добре..следователно го слагам или преди среща или преди някое събиране/купонче ала бала ..иначе в ежедневието нямам досатъчно време да отделя на него..виж сенките са друго нещо..тях вече за 5 мин си правя очетата страхотни :P
и да кажа само - фон дьо тен-а ни прави по красиви, ако уцелим точния цвят на кожата ни и го слеем като хората..иначе ония оранжеви петна се получават ако не си го разнесла както трябва и се е виждал част от естествения ти тен, който е по светъл от фон дьо тен-а който си нанесла.. и тогава се получава "леко" смешно
иначе по темата - аз използвам от има няма два месеца и се убедих колко полезно влияе на кожата - не я исушава, а даже напротив - предпазва я от атмосверните влияния и я прави по-красива
ама ключа е в ПРЕЛИВКАТА
![]()
Използвам един на Neutrogena. Първо, страшно е добър и второ, изчиства кожата от пъпки и др подобни не мн приятни неща.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
аз ползвам един много бял на максфактор който ме прави като финландец и много добре седи като си сложа и черен грим![]()
Ауе хора като има пусната тема за това дайте да ви питам.........има ли фон дьо тен който е хем течен,хем антибактериален?![]()
много е готин и аз го използвам \Първоначално написано от Allthatshewant
/
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
ехе, има, разбира се, търси по каталозите на орифлейм или на ейвън, там ще намериш 100% щото за нещо конкретно не се сещам..Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
Аз ползвам пъкМоя е на Импала и съм много доволна,покритието е страхотно! Попринцип си купувам 1 цвятт по тъмен от кожата ми и го позлвам щото имам лунички
които мразя
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Не използвам защото нямам нужда![]()
Пф да бе Орифлейм и Ейвън СЪКС!Тва са най -големите боклуци на козметикатаособено орифлейм .....
Не всеки ден,но по принцип-да.![]()
В момента ползвам новия на Rimmel с бледтящи частици и съм мноого доволна. :P
Миналия ми беше Clinique - Complexion - Superbalanced MakeUp-страхотен е просто,сега мисля пак да си го взема.
Ползвам на Avon-имат един за чувствителна кожа.Отгоре слагам пудра и се получава наистина супер ефект.От един два,два месеца си слагама редовно като излизам вечер.Като сложа малко по-силен вечерен грим и чак аз не мога да се позная.Всичко както знаете трябва да се разнася много добре по лицето,защото иначе се появяват кофти петна и ставаш грозна гледка.
Понеже от скоро ползвам пудра и фдт и ползвам само на Avon.Преди имах един на Буржоа,ама той беше много течен и все едно нищо не съм си сложила по лицето.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Хмммм ако под течен трябва да се разбира кремообразен, нали универсалния си фон дьо тен...този на Манхатане такъв, антибактериален, и ехубавПървоначално написано от Mimka_sweet
не е с голямо покритие, но иначе е добре
![]()
По темата: еми дам ползвам, не съвсем всеки ден, ама в последно време се усещам че вс еповече съм взела да се клепам. В момента спец за фон дьо тена имам няколко, ама ползвам един на Орифлейм за всеки тип кожа понеже цвета ми харесва. Ползвам и един компактен на ФлорМар, който също е доста добър![]()
Az lichno sam mnogo dovolna ot Max Factor
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
Ползвам ама незнам какъв е, не съм обърнала внимание, а иначе съм доволна![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ами аз ползвам на Golden Rose,много съм доволна и въобще не е скъп
Здравей,искам да те попитам как точно се води този фондютен на Neutrogena,защото те имат доста продукти, а на мен ми трябва фондютен за проблемна кожа.Първоначално написано от BrokenInnocence
zdrasti i az iskam da te popitam su6toto za fondiotena na Neutrogena tui kato imam problemna koja i ne sum dovolna ot fondiotenite.Imala sum na na impala avon...i t.n dosega sum 4uvala i znam ot li4en opit 4e fondiotenite ne pomagat a vredqt na kojata zatova mi e mn. interesno kakuv 6te e tozi za koito ti si pisala???Първоначално написано от Анонимко
![]()
:P
Аз лично предпочитам пудра в комбинация с хубав руж става супер, точно този кукленския ефект. Иначе имам и бронзиращо кремче и то е супер.