.

Виж резултатите на анкетата: Използвате ли фондютен?

Гласували
94. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

55 58,51%
  • Не

39 41,49%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Тема: Фондютен

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Понякога ползвам, ако имам някакви петънца за прикриване или както каза някой - ако се глася много за накъде. Някакъв хубав е, на майка, щото аз да си сложа 1път в месеца максимум. Другия вариант е пудра, но не си падам много по такива продукти за изравняване на тена.
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    фондютен не използвам
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

az izpolzvam fon djo ten i korektor za lice.nqkak si dvete se dopulvat vzaimno
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Мега фен Аватара на koalka
    За информация-пише се фон дьо тен.Не, не използвам.

Фен
    Град
    Монтана
    Възможно най-рядко ползвам фдт тъй като първо ми отнема доста време да го сложа така че да стои добре..следователно го слагам или преди среща или преди някое събиране/купонче ала бала ..иначе в ежедневието нямам досатъчно време да отделя на него..виж сенките са друго нещо..тях вече за 5 мин си правя очетата страхотни :P
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    и да кажа само - фон дьо тен-а ни прави по красиви, ако уцелим точния цвят на кожата ни и го слеем като хората.. иначе ония оранжеви петна се получават ако не си го разнесла както трябва и се е виждал част от естествения ти тен, който е по светъл от фон дьо тен-а който си нанесла.. и тогава се получава "леко" смешно иначе по темата - аз използвам от има няма два месеца и се убедих колко полезно влияе на кожата - не я исушава, а даже напротив - предпазва я от атмосверните влияния и я прави по-красива ама ключа е в ПРЕЛИВКАТА

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Използвам един на Neutrogena. Първо, страшно е добър и второ, изчиства кожата от пъпки и др подобни не мн приятни неща.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    аз ползвам един много бял на максфактор който ме прави като финландец и много добре седи като си сложа и черен грим

Супер фен
    Ауе хора като има пусната тема за това дайте да ви питам.........има ли фон дьо тен който е хем течен,хем антибактериален?

Град
    in the city of nightmares
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    аз използвам на Manhattan clearface antibacterial И съм много доволна
    много е готин и аз го използвам \/
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Ауе хора като има пусната тема за това дайте да ви питам.........има ли фон дьо тен който е хем течен,хем антибактериален?
    ехе, има, разбира се, търси по каталозите на орифлейм или на ейвън, там ще намериш 100% щото за нещо конкретно не се сещам..

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Аз ползвам пък Моя е на Импала и съм много доволна,покритието е страхотно! Попринцип си купувам 1 цвятт по тъмен от кожата ми и го позлвам щото имам лунички които мразя
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Голям фен Аватара на thirteen
    Ами рядко си слагам и то само на Nivea Visage!

Голям фен
    Не използвам защото нямам нужда

Супер фен
    Пф да бе Орифлейм и Ейвън СЪКС!Тва са най -големите боклуци на козметиката особено орифлейм .....

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Не всеки ден,но по принцип-да.
    В момента ползвам новия на Rimmel с бледтящи частици и съм мноого доволна. :P
    Миналия ми беше Clinique - Complexion - Superbalanced MakeUp-страхотен е просто,сега мисля пак да си го взема.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Ползвам на Avon-имат един за чувствителна кожа.Отгоре слагам пудра и се получава наистина супер ефект.От един два,два месеца си слагама редовно като излизам вечер.Като сложа малко по-силен вечерен грим и чак аз не мога да се позная .Всичко както знаете трябва да се разнася много добре по лицето,защото иначе се появяват кофти петна и ставаш грозна гледка.
    Понеже от скоро ползвам пудра и фдт и ползвам само на Avon.Преди имах един на Буржоа,ама той беше много течен и все едно нищо не съм си сложила по лицето.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Хмммм ако под течен трябва да се разбира кремообразен, нали универсалния си фон дьо тен...този на Манхатане такъв, антибактериален, и ехубав не е с голямо покритие, но иначе е добре
    По темата: еми дам ползвам, не съвсем всеки ден, ама в последно време се усещам че вс еповече съм взела да се клепам. В момента спец за фон дьо тена имам няколко, ама ползвам един на Орифлейм за всеки тип кожа понеже цвета ми харесва. Ползвам и един компактен на ФлорМар, който също е доста добър

Az lichno sam mnogo dovolna ot Max Factor
    kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!

Голям фен
    Град
    на луната
    Ползвам ама незнам какъв е, не съм обърнала внимание, а иначе съм доволна
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами аз ползвам на Golden Rose,много съм доволна и въобще не е скъп

Град
    В Мъглите На Авалон
    SAMO MAXFAKTOR

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Използвам един на Neutrogena. Първо, страшно е добър и второ, изчиства кожата от пъпки и др подобни не мн приятни неща.
    Здравей,искам да те попитам как точно се води този фондютен на Neutrogena,защото те имат доста продукти, а на мен ми трябва фондютен за проблемна кожа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Здравей,искам да те попитам как точно се води този фондютен на Neutrogena,защото те имат доста продукти, а на мен ми трябва фондютен за проблемна кожа.
    zdrasti i az iskam da te popitam su6toto za fondiotena na Neutrogena tui kato imam problemna koja i ne sum dovolna ot fondiotenite.Imala sum na na impala avon...i t.n dosega sum 4uvala i znam ot li4en opit 4e fondiotenite ne pomagat a vredqt na kojata zatova mi e mn. interesno kakuv 6te e tozi za koito ti si pisala??? :P

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз лично предпочитам пудра в комбинация с хубав руж става супер, точно този кукленския ефект. Иначе имам и бронзиращо кремче и то е супер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си