И азПървоначално написано от Allthatshewant
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
не използвам, щото според мен само запушва порите, а пък иначе седи хубаво наистина.
няма любов
Използвам един на Ейвън
На каква цена е?Първоначално написано от Alex_f
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
И аз ползвам фон дю тен :P Но най-вече, защото имам и сенки под очите понякога , и лунички![]()
Мойто фон дю тенче също е на IMPALA и съм си доволна от него.
![]()
Ами в различните парфюмерии различно , но цената варира някъде от 3 до 4-5 лева махНа каква цена е?![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
3-4.50 max
Понякога, когато бузите ми се зачервяват.
Ползвам на Манхатън, но не съм се заглеждала точно какъв е.
Здравейте момичета ! Искам да ви разкажа за фондютена на Орифлейм ,за тази "прекрасна шведска козметика " След 2 ,3 нанасания от него кожата ми се обрина ,зоната около очите ми подпухна и се зачерви и се покри с гадни бръчици и сега не мога да си покажа носа на вън.Тия хора тестват ли изобщо гадните си продукти върху хора ? Ние ли сме опитните зайчета ? сами си извлечете опит от казаното дотук и струва ли си да се обезобразяваме ..........
фондьотена запушва порите и е идеална среда
всичкия прах да ти полепне по лицето
а после що сме имали пъпки!
а и ако не е избран правилно според тена
и ако не е нанесен правилно става мн гадно.
ако имате чувствителна кожа и от студа
ви се зачервявя не слагайте фондьотен ами крем за
суха кожа или такъв със защитен фактор![]()
you should kill yourself >=D
Предпочитам да имам фон дьо тен на лицето, който да го предпазва от прахоляка навън, отколкото всички мръсотии и газове от "чистата" околна среда да ми се шибат направо в порите...Имам чувството, че тия, които постоянно плюят по фон дьо тена и пудрата въобще не са ползвали през живота си. Опитайте, после ще си говорим как излизали пъпки от него и скапвал кожата. Ако полагате добри грижи за нея и редовно почиствате грима - всичко е ок. Аз ползвам от 5 години всеки ден и за мен е просто незаменим. Нямам проблемна кожа, просто неравномерен тен и фон дьо тенът прави лицето ми като порцелан. А за това, че седял неестествено - като не можеш да го сложиш както трябва, разбира се че няма да изглежда добре.
Не използвам.Не ми харесва как стои и няистина според мен така по-лесно се полепват мръсотийте по лицето.Предпочитам да използвам коректора на Avon.![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
абе оправете се бе супер си е фдт-а.Аз лично ползвам АБСОЛЮТНО всеки ден,понякога ми се налага да го нанасям по два пъти на ден,сутрин като отивам на училище и вечер като излизам!Не си представям да изляза без него![]()
ами това че ме можеш без него си е жалко за тебПървоначално написано от Анонимко
като нямаш хубава кожа...с фондьотен ще ходиш![]()
you should kill yourself >=D