.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: terorrr

Guest

terorrr

na 17 po4ti 18 godini sam i ot skoro si imam priqtel i estestveno ne se mqrkam mnogo vkyshti samo da spa ili da se izkypq
    neska izleznah i na vratata maika mi mi vika ai i da ne se bavi6 mnoog pribirai se rano i az i vikam dobre kato pod rano razbiram nai rano 1 ve4erta
    i izleznahme s moq priqtel kam 6 i tq mi zvani po gsm-a v 8 i 30 i mi vika i nas li si si i az vikam ami ne ne sam i tq aide v 9,9 i 30 nai kysno se pribirai i sled tva mi zvani v 9 i 40 i mi vika jenq kak si pribra li se deiba maika mu deibaaa stanala sam na 18 godini i maika mi 6te se byrka v jivota mi
    Tva mi sa edni ot nai hubavite godini v jivota i tq mi vika v 9 pribirai saaaaaaaa da ti eba maikataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa
    pyk i v 9 se pribirat lapencata ot 1 klas
    KAJETE MI TVA NE E LI TORMOZ

Супер фен
    Град
    Мбабане
    хахахха бреееей ти мноо голяма си станала като искаш да си самостоятелна и да не ти се бъркат - чакаш 18, бачкинг и си намираш квартира
    позволи ми с чиста съвест да те нарека пикла да не говорим колко просташко е написаното накрая

Guest

Re: terorrr

Напълно подкрепям Seizure of Power!
    Първо се сблъскай с живота - със мъките и страданията,както и с това кое е стойностно и кое не,и после се мисли за голяма мома!

Голям фен
    Добре, имаш приятел, искаш да си с него. Но нещата имат и друга страна. Задълженията ти в училище, към семейството ти и приятелите си остават. Остава си и загрженоста на майка ти за теб - къде си, с кого, дали няма да ти се случи нещо лошо... Виж как изгледа всичко и през нейните очи и тогава съди.

Е, ко като си станала на 18г.
    И аз след 5 дни ги навършвам... И к`во?
    Нали още ме гледат мама и тати.
    Явно им е дошло по нагорнище, че не си се прибирала последните седмици или месеци.. Не мислиш ли?
    Сама казваш, че си се прибирала само да спиш и да се къпиш.
    Майка ти е решила малко, от малко да ти наложи контрол.
    И на мене ми става тъпо когато ми направят забележка (понеже това става трърде рядно), но аз от самото си желание рядко излизам.. така, че при мене е по-разбираемо...
    Ти не се чуди толкова.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    да не говорим колко просташко е написаното накрая
    Тука бих я оправдала с това, че е била изнервена.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    postavi se na mqsotot na miaka ti,pogovorete i se razberete koga da se pribirate.po tozi na4in ni6to nqma da postigne6
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Мега фен Аватара на iiirish
    хахахха бреееей ти мноо голяма си станала като искаш да си самостоятелна и да не ти се бъркат - чакаш 18, бачкинг и си намираш квартира
    позволи ми с чиста съвест да те нарека пикла да не говорим колко просташко е написаното накрая
    не пикла, а по-скоро дрисла! преди година или две може би не бих го написала, но сега го пиша - не вярвам как може децата да са толкова неблагодарни към родителите си!!!!!!!!!!! баси и кат си станала на 18 голямо чудо, малката! ох как ми се иска да те видя след 20 години как ще говориш! ама тогава и ти ще звъниш по телефоните и ще викаш "прибра ли се в къщи вече?!" уф как може да мислите толкова егоистично бе хораааааа

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си