.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    ;/
    Guest

Moderated:Нормално ли е това?

девстена съм и с приятеля ми я караме на френска и ми вкарва пръста си . днес започна да си вкарва пръста по-навътре и по-бързо и ръцете ми започнаха да изтръпват и в един момент дотолкова се вкочаниха се не можех да си мръдна цялата китка и седеше много неестествено застанала.после ми трябваха 10тина минути за да ми се оправят ръцете ... та... това нормално ли е?? (бях мн възбудена ,ако има значение това) п.с. не съм някво 12 годишно лапе... плс кажете дали при някой е ставало така че почвам да се притеснявам дали нещо не ми е наред....

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    как така не ми звучи много нормално, да не можеш да си движиш китките

;/
    Guest
    ми... и на мен не ми се струва нормално и затва писах тема... някак си изтръпнаха мн жестоко и застанаха като парализирани ... и даже ми звънна телефона и се наложи той да ми го държи докато говоря понеже аз не мойех да си служа въобще с ръцете си... :s

;/
    Guest
    хора...мн ми е притеснено..плс кажете нещо по темата че откачам ;///

Как така ще ти изтръпнат ръцете? Сигурно си се възбудила много повече отколкото трябва. Сигурно е затова. Незнам какво да ти кажа, мила.

;/
    Guest
    вярно бях много възбудена ама чак пък толкоз ... не ми се връзва нещо ...

Guest
    Да не си се подпирала на тях?

Guest
    Yep нямаш проблем не се безпокой.

;/
    Guest
    в смисъл...да се възбудя толкова много че да не мога да си мръдна ръцете...и то без секс.. хмм ;\ оффф :S:S:S:S

Цитирай Първоначално написано от ;/
    Емиии незнам какво друго да ти кажа... Наистина незнам... Обясни малко по-подробно какво точно е станало защото не ми се връзва нещо...

;/
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да не си се подпирала на тях?
    мне... бях легнала по гръб

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Наистина ... подпирала ли се на тях ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Къде точно ти бяха ръцете ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от inlove_girl
    Емиии незнам какво друго да ти кажа... Наистина незнам... Обясни малко по-подробно какво точно е станало защото не ми се връзва нещо...
    еми прави ми той френска и ми вкара пръста си..при което мн се възбудих и почнах да треперя цялата и най-много ръцете...но само някакво малко изтръпване... и после почна на наново и тикаше пръста докрай и все по-бързо и ръцете ми пак изтръпнаха и пръатите ми застанаха някак оплетени и не можеш да си ги мръдна поне 10 минути въпреки че спряхме скоро след като стана тва ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Къде точно ти бяха ръцете ?
    ми до мене...в смисъл -аз съм легнала по гръб и ръцете си седят най-нормално до тялото ми без да подпират нищо

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от inlove_girl
    еми прави ми той френска и ми вкара пръста си..при което мн се възбудих и почнах да треперя цялата и най-много ръцете...но само някакво малко изтръпване... и после почна на наново и тикаше пръста докрай и все по-бързо и ръцете ми пак изтръпнаха и пръатите ми застанаха някак оплетени и не можеш да си ги мръдна поне 10 минути въпреки че спряхме скоро след като стана тва ..
    Ами сигурно от превъзбуда... охх наистина незнам какво да ти кажа... Нямам обяснение

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Сега се сещам, че нещо подобно се беше случило на една приятелка. Докато правела секс с приятеля си, нещо и станало и цялата се схванала ли....или и аз незнам точно и не можела да мръдне. Това сигурно е ужасно. Не ми се вижда нормално. Консултирай се с някой...Лекар, родител...или и аз незнам.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Чак да не мога да мръдна не ми се е случвало, но и моите понякога изтръпват, точно като лежа по гръб и само на език и пръсти. Усещането е много странно и неприятно. Не мисля, че е ненормално.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Чак да не мога да мръдна не ми се е случвало, но и моите понякога изтръпват, точно като лежа по гръб и само на език и пръсти. Усещането е много странно и неприятно. Не мисля, че е ненормално.
    охх нямаш представа колко ми олекна... сега поне знам че и на други е ставало подобно... 10х много на всички (hug)

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И то не един път Аз гледам, обаче да го махна изтръпването още като видя, че вече са ми забавени движенията Чувството при мен е, че все едно кръв не достига до част от ръцете.
    Споко, пък и това, че нещо не се случва при всички хора, не означава, че е ненормално.

Мега фен Аватара на koalka
    Може да си се схванала нещо.

;/
    Guest
    ох хора... сега адски много ме боли корема и кръста... възможно ли е да е от вчера..?(тогава почти не болеше)
    П.С. не ми бърка за пръв път ,но тоя път беше по-навътре и по-бързо... хепл мее.....

Супер фен
    Град
    София
    При мен така става като получа оргазъм...изтръпват ми ръцете и не мога да си движа,да не говорим за подутия ми език и за причерняването пред очите....

Otreji si rukata

Дъ бест аватар от галерията

Цитирай Първоначално написано от KoRn
    Otreji si rukata

замълчи си по-добре като няма да казваш нещо смислено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си