Emi .. az li4no za mesec i polovina nqkade svalih 15 kg . SHtom vremeto te pritiska trqbva da se vzemat spe6ni merki , NO GLADUT NE e re6enie !!! Az lichno ti preporu4vam da tragnehs na fitnes i da hodish 3-6 puti sedmi4no mnojko e no shtom e nalojitelno .. tam hste ti napravqt progama ili puk moje i sama da si q napravish no se iziskvat izvestni znaniq i dopulnitelnio pro4etena literatura ... Osven tova vednaga minava6 na hranitelen rejim shte qdesh 3-4 puti na den pone no malko da tre4em edin domat , sled tova Portokal , sled tova vareno bqlo pile6ko meso ili puk varena riba { ne e tolkova gadna } i taka za okolo mesec moje6 da svalihs dori 10 kg no tova si zavisi i ot tova kolko sa izli6nite kilogrami po tqloto ti , organizma lesno svalq izlishnite no posle stava po trudno ... , osven tova shte piesh samo min.voda nishto drugo ne na koli4kata , i izobshto vsqkakvi gazirani neshta , na step4etata i nai ve4e hubavite kokteil4eta sus alkohol , eventualno osven vodata samo 4ai no BEZ ZAHAR !!! .. kupi si zaharin ili med ako ne moje6 da go pie6 bez da e podsladen ... ima oshte mnogo ne6ta ako iska6 pishi mi da ti obqsnq