- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как мислите...
Според вас как ще се почувства едно момче,когато споделите с него,че той ви е първото гадже?Поласкано или ще ви помисли за задръстенячка ?!?!?!Отправям и същия въпрос към момчетата
субективно езависи на какво ше попаднеш
А мии то сависи от годините ти и от самото момче амаа на мен лично не ми пука даже ше ми е кеф щото никога до сега не съм бил с такова момиче
А трябва ли да му се сподели това????
аз лично бих се полъскал....нз за др-те ама предполагам че и др-те само по надутите ще си помислат че си задръстена...аз си мисла че като си и първо гадже и аз имам повече отпит на нея ще и е мнм интересно и забавно да научава някои неща....!!!!Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
А ти как би приела ако той ти каже 4е ти му първата половинкаПървоначално написано от Mimka_sweet
Еми..и той така би реагрила според мен е редно да му го спестиш...тва са излишни нерви...
Според мен трябва да го споделиш. Първо защото в една връзка е добре всеки да знае за предишните връзки на другия и второ - това може да оправдае някои неща в поведението ти.
Чее ако ти радваш тоя на който ше го кажеш то на него или ше му е приятно или няма да му се ромени отношението а дали ше му го кажеш си зависи от това колко си смела аз лично мисля че на такива теми малка част от хората ше напраят квото им кажат
Ми що да не му кажеш?Какъв е проблема че ти е първо гадже?Той сякаш е нямал...А и той ше е единствения на който можеш да го кажеш(смисъл щото ше имаш едно първо гадже)![]()
Аз ще съм мн щастлив, че момичето ще се целуне за 1ви път с менА ако се стигна по нататъка - още по яко ще ми е, че аз съм бил 1вия
![]()
mi zavisi kak 6e se razviqt ne6ata ma ne mislq 4e e nujno da go kazva6,s ni6to njma da pomogne
ако държи на теб много и те ценище бъде поласкан... но ако е с теб само заради секса или просто да те използва... може и да спече
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако държиш на него и той държи на теб, няма проблем да му споделиш.Няма да те помисли за задръстенячка, ако има чувства, а най-вероятно ще се почувства поласкан.