.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: ХЕЛП

Guest

ХЕЛП

Значи водя полов живот от дълго време с пряителят си с презарватив.Проблема е че последните седмици след като свърши и остава в мен за някъде около 5-6 минути.Закъснява ми със около 3 дена. Според вас има ли възможност да съм бременна..плс хелп

Guest
    не казваш нито на колко си,нито дали имаш някви предменстуални симптоми,но мисля,че няма място за притеснение.3 дни не са нищо и ако не сте късали презерватива или нещо подобно не би трябвало да имате проблеми.но следващия път за по-сигурно не му даваи да свурши в теб или мини на хапченца

Guest

Re: ХЕЛП

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи водя полов живот от дълго време с пряителят си с презарватив.Проблема е че последните седмици след като свърши и остава в мен за някъде около 5-6 минути.
    Та кой не го прави ?
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Закъснява ми със около 3 дена. Според вас има ли възможност да съм бременна..плс хелп
    Спокс от времеето е освен ако не е бил скъсан презерватива няма от какво да се притесняваш.

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не си бременна, ако презервативът не се е скъсал.А и както съм казвала доста пъти е нормално да ти закъснява в тази възраст, а и от други неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си