zdr na vsi4ki purvo ... zna4iii moq problem e dosta slojen. Ne mislih 4e 6te stane takuv ama eto 4e se slu4i :S
lqtoto se zapoznah s edno mom4e po neta. To e ot drug grad i estestveno kakto pove4eto tuk poslugah razni ne6ta...no ne mislih che 6te se polu4i ne6to i re6ih 4e tova e samo nqkakuv leten flirt... noo problema e tam 4e az izlugah za godinite :S
smisul toi e na 17 a az na 14 ... no si misli 4e sum na 16... abe mn gadno napravih ... az ne mislih da go luja ama togava bqh s edna fr i se ligavihme i taka... taa doide kraq na lqtoto i eto 4e toi se poqvi v moq grad... az do togava ne izpitvah koi znae kakvi simpatii kum nego noo.. togava toi sedq v moq grad okolo 5-6 dena ... tezi dni bqha nai hubavite v jivota mi. Prosto az se vliubih v nego... i toi v mene... iii stanaa edna golqma kasha.... toi se vurna v svoq grad i produljihme da si pi6em i da sme gadjeta....i taka do predi nqkolko sedmici ... pak be6e do6ul v moq grad za da sme zaedno... i taka nqkolko dena... o6te pove4e se vliubih v nego i toi v mene,noo.. pak zamina...
i sega nai-gadnoto e 4e si misli o6te 4e sum na 16 :S a naistina mnogo go obi4am i ako mu kaja 6te mu razbiq surceto i nai malko da go zagubq... puk ne iskam da se slu4i....
toi daje prave6e planove da se mesti v moq grad kato svur6i daskalo.. kazva6e 4e misli 4e az sum momi4eto za nego... mn mi e gadno 4e stana taka ... sq nz kakvo da pravq... molq vi pomognete mi ... daite mi suvet nqkuv ..