.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат

Съвет....той изпитва ли нещо?

Хора искам съветче.Значи историята ми е следната: Излизам с една компания вече почти година и много си ги обичам всички. Има 2 двойки в компанията и сега другите се чудят как да сватосат и някои друг. Онзи ден едно от обвързаните момичета ми каза че Т. и е казал че иска да ходи с мен..Готин човек е ,ама пък неговият пр (който е и мой бест бест френд) ми каза че Т. иска само да спи с мен...Чудя се дали да тръгна с него и да му направя гадно след това...или пък да го забаламосвам ( щото той вече ми предложи) ... и накрая да го отрежа.. Какво да напправя,вярвам на Р.,той НИКОГА няма да ме излъже..А сега накъде?? Да съг гадна или да се правя че нищо не знам...

П.С. и моля без мнение от сорта "к*рва.. " " тъпа тема" и така,който не му харесва да не пише.ТЕМАТА е сериозна!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Guest
    moje da ti kazva taka zashtoto tq samata iska da hodi s nego..

Е, що тряаа да му правиш гадно на всяка цена Кажи му, че не искаш да имаш обвързвания с цел само секс и ако той не те иска, го за*би, ако пък има чувства към тебе - давайте!
    Every moment is another chance...

Мега фен Аватара на koalka
    Не мога да ти кажа дали изпитва нещо Но все пак моя съвет е, ако нямаш чувства към това момче, да не тръгваш с него.Тъпо ще е.Правиш се, че нищо не знаеш или просто му отказваш, като ти е предложил.

Guest
    ako mu pokaje6 4e znae6...toi 6te napravi i nevyzmojnoto za da daokaje obratnoto i pak da spi s tebe!po dobre go dryj v nevedenie...trygni s nego...i go postavi v situacii taka 4e da si proli4i dali naistina dyrji na tebe!s vremeto ako stane netyrpeliv..ako se iznervq..ako ti nalita mn 4esto 6te useti6 4e si4ko e zaradi sex-a tiq ne6ta si li4at!nqq smisal da mu prai6 gadno!ako e tolko smotan 4e da e za 1-q sex s nqkoi zna4i e dostaty4no nakazan 4e da go nakazva6 i ti

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ako mu pokaje6 4e znae6...toi 6te napravi i nevyzmojnoto za da daokaje obratnoto i pak da spi s tebe!po dobre go dryj v nevedenie...trygni s nego...i go postavi v situacii taka 4e da si proli4i dali naistina dyrji na tebe!s vremeto ako stane netyrpeliv..ako se iznervq..ako ti nalita mn 4esto 6te useti6 4e si4ko e zaradi sex-a tiq ne6ta si li4at!nqq smisal da mu prai6 gadno!ako e tolko smotan 4e da e za 1-q sex s nqkoi zna4i e dostaty4no nakazan 4e da go nakazva6 i ti

em sorry pak zabraih da si vqlza://moq be6e toq komentar

Мега фен Аватара на iiirish
    защо толкова вярваш на този твой приятел?! замисли се, че е възможно той да изпитва някакви чувства към теб и по този начин да иска да те отдалечи от въпросното момче според мен нищо не губиш ако тръгнеш с Т. при всички положения няма да се жените, така че от опит глава не боли! а ако толкова мислиш, че е възможно всичко да е заради секса просто в началото отказвай да го правите. ако той прояви търпение и солидарност и те изчака значи не е само за едното спане

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Откъде си толкова сигурна че Т. иска да е с теб само заради секса.Да може да е казал така на твоя приятел но може да е било нарочно или просто така.Понякога момчетата не обичат да говорят за чувствата си към някое момиче и просто се е пошегувал.Но пък може и твоя приятел да ти е казал така защото самия той може да те харесва или нещо такова.Ако не изпитваш нищо към Т. по добре не тръгвай с него но ако е обратното пробвай и сама ще се увериш какво иска.Тъпо е да му кроиш номера и т.н
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Благодаря за съветите! Ам обаче със Р. сме като брат и сестра и няма нищо ...съмнявам се да има нещо от негова страна освен приятелска обич.Мисля да ви послушам и да тръгна с Т.,а вече ще си проличи дали той е с мен за това.
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си