Ne! Ne me razbrahte po 4ata e qsno 4e ni6to nemoje da stane.. toi be6e tuka do predi 1 sedmica.. no bqhme skarani i sega az mu pisah.. i toi mi otgovori 4e si e mislil 4e go mrazq.. i zatova ne me e potyrsil.. pak s priqtelkata mu te sa v razli4ni gradove toi e na 1niq krai tq na drugiq.. i mi pisa 4e iska da se vry6ta 6toto nemojel da q trai a toi zamina za da si izkara malko pari.. i da u4i poprincip no mai se e otkazal da u4i sy6to taka i maika mu e tam toi e pri neq.. :P~ da q vidi i az ne mislq 4e po 4ata nishto nemoje da se napravi az prosto.. go poznavam perfekno dali v 4ata ili na jivo toi vinagi bi mi kazal tova koeto naistina misli.. i .. off neznam prosto iskah savet kak svito to4no i qsno da mu kaja 4e sajalqvam za glupostite koito sa stanali poradi koito be6e nashata razdqla tq be6e kakto i ot moq strana taka i ot negova.. i dvamata napravihme gluposti.. no iskam vsi4ko da se zabravi i da b1da s nego a AZ ZNAM 4e moga.. samo da se vyrne v sofiq.. i .. si4ko e perfekno no iskam dokato e tam sy6to da go razbere i akto doide da mi e po lesno.. zashtoto kato se vyrne az nemoga da mu se obadq da se vidim i ne sam mu pisala nzkolko vreme i nakraq da mu kaja obi4am te nemoga bez teb vyrni se pri men.. !!!! GLUPAVO E... offfffff nz .. s nishto ne mi pomagate ..