- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм, как да й го кажа ?
Kaji i go to4no i qsno.. govori i mili dumi.. i kato q vidish q pregry6tai i i namekvai.. postoqnno neshto.. az naprimer .. moq go zaribqvah.. kato go pomolih lqtoto da doide s men na plaj.. makar 4e ne se poznavahme bqhme se vijdali samo 1 pyt no se vlubih.. i mu kazah KAK bi reargiral ako momi4e koeto te poznava ot 2 dena se e vlubilo v teb? ima li andejdi.. i togava me pregyrna i mi kaza 4e sma mnogo sladka i toiva be6e.. az bqh razo4arovana.. no ve4erta mi se obadi i togava za 1vi pyt me celuna izlizahme i taka.. nz kak da ti pomogna
По-добре се постарай да и го покажеш.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ми зависи от ситуацията, ама ако те е чак толко срам една целувка върши работа, даже и да не казваш![]()
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Май там ми е проблема, малко ме е срам...Първоначално написано от XpM
Можеш да пробваш с уста.Ако не става пробвай да го напишеш ако си и неграмотен се самоубии за да не пречиш на еволюция
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
ако й го кажеш просто така нищо чудно да й дойде като гръм от ясно небе! според мен най-добре ще постъпиш ако в началото просто се опиташ да й показваш чувствата си чрез действия! накарай я да се замисли и да осъзнае какво изпитваш! понякога думите просто стават излишни..![]()
Първоначално написано от Crazy`Witch
и най-различни жестове...
И аз мисля, че първо трябва да й покажеш, че я харесваш, за да бъде подготвена и да схване намеците.
както до тук казаха..показвай и го..не можеш да отидеш и да и изтърсиш ми харесвам те ай да тръгнеш с мен....заговаряй я,говори и мили работи,намеци,комлименти... и след извесно време седни и поговори с нея..но не да се спичаш а и кажи всичко което мислиш и чувстваш към нея :P ако тя отвърне на чувствата ти![]()
![]()
и това е
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Отрежи си ръката
БлагодаряПървоначално написано от gerinceto
mi nqma ni6to sramno...no se pak pyrvo se dryj milo s neq pravi i nameci taka tq po lesno 6te razbere 4e q haresva6![]()
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp