.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    гост - анонимен
    Guest

Моля дайте съвет

Здравейте, на 17 години съм и началото на другата седмица ме викат на воеена комисия (да ми гледат тестисите, нещо такова). Проблема е че пениса ми е много малък (11-12cm в ерекция) и аз много се от реакцията на околните. Ако може да ми дадете някакъв съвет как да се изложа по-малко ще съм ви много благодарен. Знам че в темата ще ме бъзикате за това, ама не мислете че ще ви объщам внимание. Ще чета само сериозните мнения. Надявам се да ми помогнете, благодаря предварително.

Град
    Plovdiv, Bulgaria
    Вчера бях на военна. Да ти кажа, прегледа при хирурга (там където сваляш гащите) минава за няма и 5 минути. Нас ни вкарваха по двама и аз доста се шашнах, защото на момчето пред мен му откриха някакви разширени вени, които пречели на работата на левия тестис и не знам си какво си и то доста спече... Иначе барат ти топките за няколко секунди, гледат ти задника и си обуваш гащите. А и предполагам дъртия побелял хирург няма да те възбуди особено, така че няма да си в ерекция като свалиш гащите. А и да ти кажа, толкова много му минават през ръцете, че едва ли му пука колко ти е голям... колкото за останалите... ще са не по-малко притеснени за себе си, не се съмнявай.
    Rastafari stands alone!

Guest
    bravo obqsni mu idealno i az btw bqh na voenna samo 4e pri men be6e za 2 min i bqh sam vutre ni6to osobeno e razpravqt ti kakvo li ne a to e ni6to rabota spox pi4 ne sa sduhvai

Мега фен Аватара на koalka
    Не се притеснявай толкова, там са лекари.А и няма да ти гледат пениса.

Повече от фен
    ne si purviq i posledniq deto im minava prez rucete,taka 4e spox.ako ima ne6to obezpokoitelno,te 6te razberat i 6te ti kajat
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    споко е пич не се здухвай така няма страшо ще кажеш че трябва лекаря да оправяш и затова се притесняваш толкова много няма страшно

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    Megapolis Varnata
    momi4eto sym.. no vse pak syvetyt mi e da ne se pritesnqva6, za6toto povqrvai mi edva li 6te obryrnat vnimanie na tova kolkoto ti e golqm.. za tqh ti si prosto edin "pacient", koito im minava prez rycete za ne pove4e ot 10tina minuti.. taka 4e gore glavata

Споко пич,само не сдухвай,.Ти не си там,за да гледат колко ти е голям,а за да минеш комисията.Ти си само един пациент.Плюс тва не си струва за някви 5-10 минути да се притесняваш толкова дълго

Споко пич,само не сдухвай,.Ти не си там,за да гледат колко ти е голям,а за да минеш комисията.Ти си само един пациент.Плюс тва не си струва за някви 5-10 минути да се притесняваш толкова дълго

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не се притеснявай толкова, там са лекари.А и няма да ти гледат пениса.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си