- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля дайте съвет
Здравейте, на 17 години съм и началото на другата седмица ме викат на воеена комисия (да ми гледат тестисите, нещо такова). Проблема е че пениса ми е много малък (11-12cm в ерекция) и аз много се от реакцията на околните. Ако може да ми дадете някакъв съвет как да се изложа по-малко ще съм ви много благодарен. Знам че в темата ще ме бъзикате за това, ама не мислете че ще ви объщам внимание. Ще чета само сериозните мнения. Надявам се да ми помогнете, благодаря предварително.
Вчера бях на военна. Да ти кажа, прегледа при хирурга (там където сваляш гащите) минава за няма и 5 минути. Нас ни вкарваха по двама и аз доста се шашнах, защото на момчето пред мен му откриха някакви разширени вени, които пречели на работата на левия тестис и не знам си какво си и то доста спече... Иначе барат ти топките за няколко секунди, гледат ти задника и си обуваш гащите. А и предполагам дъртия побелял хирург няма да те възбуди особено, така че няма да си в ерекция като свалиш гащите. А и да ти кажа, толкова много му минават през ръцете, че едва ли му пука колко ти е голям... колкото за останалите... ще са не по-малко притеснени за себе си, не се съмнявай.![]()
Rastafari stands alone!
bravo obqsni mu idealno i az btw bqh na voenna samo 4e pri men be6e za 2 min i bqh sam vutre ni6to osobeno e razpravqt ti kakvo li ne a to e ni6to rabota spox pi4 ne sa sduhvai![]()
Не се притеснявай толкова, там са лекари.А и няма да ти гледат пениса.
ne si purviq i posledniq deto im minava prez rucete,taka 4e spox.ako ima ne6to obezpokoitelno,te 6te razberat i 6te ti kajat
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
споко е пич не се здухвай таканяма страшо ще кажеш че трябва лекаря да оправяш и затова се притесняваш толкова много
няма страшно
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН