- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Следобедна закуска
Понеже сега се ограничавам, ако хапна нещо то ще е нещо леко.. като плод .. или някфи такива.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Aa spored mene e mn qko da i papka6 sledobedma az daje ponqkoga orekalqvam kato cqlo sas qdeneto, nnoo ne mi li4i vaob6te
![]()
i az taka..Първоначално написано от Crazy`Witch
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Ми ям...някакъв плод или нещо подобноПросто не ми се яде друго следобед
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
следобедната закуска ми идва добре .. с лека нискокалори4на храна .. салата .. плодове ..
Аз не ям.
Но ако толкова ти е гадно, кажи на майка ти, че не искаш да яядеш следобед и толкова. Все пак не е задължително каквото ти каже веднага да го ядеш.![]()
leleee, samo az li ne otkazvam hrana we????![]()
Следобед пия едно кафе в голяма чаша, за да ме преповдигне малко емоционално, сбърквам си 2 или 3 яйца с една филийка резан ляб и тва е.
неПървоначално написано от LoVe_Is_EvErYtHiNg
![]()
алелуя.
Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Размиват ми се границите за яденетата...няма закуска,няма обяд,няма следобед и вечеря.нон стоп си ям по нещо![]()
lele,tva sa dumi,izlezli ot moita ustaПървоначално написано от Jamalska
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
олее още един маняк като мен..непрекаснато тряабва да има нещо в устата ми иначе не може..Първоначално написано от Jamalska
![]()
Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
Au pouspokoihte meПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Да , закусвам!Всеки пут е нещо различно-може да е сандвич или някакви бискити, кисело мляко,кекс ,нз, нещо такова!
аз по принцип след като се прибера от даскало хапвам нещо леко , например плод или мляко, а понякога ги съчетавам![]()
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
Ами кроасан принцеска вафла..