- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pomognete
Mnogo stranno no tozi pyt ne znam kak da se opravya v tazi situaciya.Nadyavam se da imate idei.Znachi pred okolo mesec i polovina se zapoznah s edno momche.I ot pryv pogled mi haresa adski mnogo.Posle kato vzehme da si govorim i da si chatim mi stana oshte po simpatichen.Sega sym sigurna che go haresvam.Pri nego obache e po slojnoNa ednata vecher me pozdravyava s pesni i me vika na tyahnata masa.Na drugata se zabiva s nyakakvo dr momiche.Sled tova pak me zagovarya i me kani na kupon.Nakraya kato mu kaja zdr me gleda kato pyn.Mi ne izdyrjam shte se pobyrkam veche.Otryazah veche nyakolko momcheta zaradi nego vkliuchitelno edin negov fr
Tva ne moje da prodyljava vechno obache az do tolkova sym go haresala moya chovek che oshte se nadyavam.Kakvo da pravya ????????????
![]()
Еми викаш го някой път да поговорите насаме и му казваш, че го харесваш и толкова, макар че по твоето описание не ми изглежда сериозно момчето... както си решиш, ако искаш да пробвате това е най-бързия и лесен начин да разбереш дали чувствата са взаимни...
аййдее отиаш лице в лице да говориш с него! и квото стане, тва е. Повече от всичко трябва да си директна с него. Я стне, я не стане, все пак не е единствен, ако не те вземе той, ще е някой друг и така.. след него пак ще дойде друг, и жовота общо взето е един кръговрат. Аиде успехеч. :*
дано не греша, но по начина по който го описваш мноооого ми блъска на женкарвъзможно е да си му направила впечатление, но каква полза имаш ти от това ако той наистина е поредния плейбой
![]()
съветвам те да се огледаш за други момчета и да си "подкосяваш краката" пред момче, което няма такива наклонности![]()
Ако питаш мен по добре го остави да си хойка по момичета и това е...явно е видял че не си толкова лесна и се е насочил към някоя по-лека и така....за всеки случай говори с него и така ще си убедена какви са му намеренията(ако изобщо има такива) към теб![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Еми.. женкар? Вместо да си даваш някакви напразни надежди и да си мечтаеш, отивай и говори с него, обясни му как стоят нещата и дори да те отхвърли постарай се да не изглеждаш разстроена.