.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Scare
    Guest

Moderated: Тя винаги си намира оправдания да не излезем

Ходя с едно момиче много се обичаме..но ето го проблема-Винаги когато я карам да излезем тя се ми се оправдава че има да учи,4е ще ходи на гости...Отначало мислех че техните не я пускат но баща и знае за мен и мн пъти сме си говорили и не е някъкъв да я държи под строг контрол...но всеки път ще намери нещо да се извини..Какво да правя?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Намери си друга, тази явно не те иска. Може би незнае как да ти го каже.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Намери си друга, тази явно не те иска. Може би незнае как да ти го каже.

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: Moderated: Тя винаги си намира оправдания да не излезем

Цитирай Първоначално написано от Scare
    Ходя с едно момиче много се обичаме..но ето го проблема-Винаги когато я карам да излезем тя се ми се оправдава че има да учи,4е ще ходи на гости..
    толкова много те обича, че не иска да те вижда щото ще си самозавижда и може да си посегне и аз съм така - купих си едно RS-8, ама го крия от себе си, за да не си завиждам

moderated by W.I.M.: точка 11

Мега фен Аватара на koalka
    Явно само ти я обичаш...По-добре говори сериозно с нея и решете какво ще правите.

Намери си друга, която обича да излиза
    Моля Ви пишете на родния ни език!

e ne 6to sa hora ste vii e be ?!? o6te 1voto mnenie i zarejiq ! e za6to ...hubavo neska da izlezet ama ti nz kva e pri4inata! za6to ? parvo govori s neq pitai q dali vaob6te go pravi umo6leno!? "Ходя с едно момиче много се обичаме.." ti na tva glqmat obi4 li mu vika6 da q zarejej 6tot nqkolko ili tam nz kolko pyti ti e kazala 4e nqma da izlezete moje da ima i po-vajni ne6ta ot teb na toq svqt za neq...obmislql li si go ?
    ....i ae da zeme6 da napi6e6 ti kvo misli6 po vaprosa 6tot taka puska6 nqkva tema davat ti razli4ni mneniq a nz ti koe podkrepq6? q kaji ti koe podkrepq6 6tot taka izvinqvai za tva det naposah po-gore ako ti ne podkrepq6 mnenietp da q zarejej zaradi tva ?

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Zamisli se purvo dali samo ti q obichash ili naistina e vzaimno.Az ako obicham nqkoi shte si namerq vreme da go vidq dori i da e za malko.Nqma da spq,shte ucha po-malko,shte izbqgam ot nqkoi chas i pak shte ida pri lubimiq chovek!V tova prosto nqma logika...kolkoto i da e zaeta.Idi pri neq i pogovorete seriozno.Shtom se obichate trqbva da si imate doverie,moje neshto da i teji da ima problemi i ti da se opitash da i pomognesh!No nedei da q zarqzvash predi da ste pogoovrili!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/

Ходя с едно момиче много се обичаме..но ето го проблема-Винаги когато я карам да излезем тя се ми се оправдава че има да учи,4е ще ходи на гости...Отначало мислех че техните не я пускат но баща и знае за мен и мн пъти сме си говорили и не е някъкъв да я държи под строг контрол...но всеки път ще намери нещо да се извини..Какво да правя?

Та казваш ходите а?

Тя знае ли?
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Guest

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!
    Тая те ебава,заеби ги с такива не се занимавай...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Цитирай Първоначално написано от XpM

Та казваш ходите а?

Тя знае ли?
    ХАХАХА ТОВА Е НАЙ ТОЧЕН ВЪПРОС !
    Да те попитам ... Тя знае ли че ходите ?

Мега фен Аватара на iiirish
    най-вероятно тя вече не изпитва чувства към теб, но просто не знае или изпитва страх да ти го каже. понякога става така, че в стремежа си да не нараним един човек, то той страда повече. от цялото това чудо трябва да разбереш едно - тя най-вероятно не иска да е с теб!

Намери си друга, която обича да излиза Smile
    Недей! Пу,пу! Да не си вземе някоя,която си мечтае от малка да бъде алпинистка!
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    Цитирай Първоначално написано от LaFee
    Намери си друга, която обича да излиза Smile
    Недей! Пу,пу!
    Пу-пу-пу - да те посерат кокошките \/
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ам .. каква обич е това . Макар , че и аз съм изпитала това на свой гръб . С бившия ми приятел , когато исках да излизаме - винаги намираше за какво да не излезе с мен . Все нещо имаше да прави . Един ден просто се оказа , че не ме обича повече и вероятно всичко е било заради това . Та .. май и с теб става така . Питай я , говори с нея , кажи й кво ти , ако те обича , ще те разбере , ако ли не - просто я забрави . Може да боли , ама ще се получи , ако си упорит .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Защо мислиш,че те обича,след като не иска да излизате???То така не става само на думи.Чувствата трябва да се показват,думите нямат стойност.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Олелелее вие напрао разбихте сичките мечти на момчето беее и аз ходя с едно момиче,страшно много я обичам,и е нормално да искам да съм с нея често,но тя се отказва,се неможе,се има няква работа и ми става супер тъжно,но после като се видиме тя се държи невероятно,и просто си прекарваме повече от добре и с действията си показва,че несъм й безразличен...и разбирам че съм се бъркал.Тоест исках да ти кажа,че и аз съм в същата ситуация,и като ми откаже да се видиме и а зпочвам да си мисля такиа неща,но като се видим разбирам че съм грешял,в крайна сметка тя не е моя собственост и секи си има свой живот,немога да я задължавам когат ми е кеф да се видиме,ае късмет

Вземи си намери друга ама както казват тука гледаи да не е алпинистка

Vypreki, 4e ba6ta i znae za teb...zamisli se..moje da ne q puska da izliza vseki den, a i ako e po-malka..nz na kolko ste?

Guest

pi4 nqma ko da mu mislish bii i shuta tq prosto te razigra.Pone az taka si mislq de :}

ponqkoga naistina moje da ima zaduljeniq ili da ne i se izliza,ama ot kolko vreme ne ste izlziali za6toto ako prez den izlziate e dobre,to ne moje vseki den.A na kolko ste,moje i v tova da e pri4inata
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си