.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))

Гаджето и Родителските Тела:))

Разбират ли се с нея/него!? Харесват ли я/го или не?! И изобщо това е тема за тънкостите в общуването между двете страни ?!
    При мене майка ми гп харесва,казва,че е свястно момче ддз личи си,че му се радва Ама тате.....ужас е мн ревнува,а не го показва изобщо....голямо е шоу...ХаХАХа

П.С.Извинявам се ако има вече такава тема

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: Гаджето и Родителските Тела:))

Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    Разбират ли се с нея/него!? Харесват ли я/го или не?! И изобщо това е тема за тънкостите в общуването между двете страни ?!
    При мене майка ми гп харесва,казва,че е свястно момче ддз личи си,че му се радва Ама тате.....ужас е мн ревнува,а не го показва изобщо....голямо е шоу...ХаХАХа

мии при мен тате я харесва ама мама неможе някакси да е приеме равнуваме мн...ама тва е щото не я познава зн че е свастна ама ме ревнува...ама на мен не ми пука ше и мине ххх
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

...да кажем, че до сега наш'те не са разбирали, че имам гадже ходих с едно момче 7 месеца и те така и не разбраха като се прибирах по-късно казвах, че съм с приятели... или все си намирах няк'во оправдание за сегашния ми приятел си мислят наистина, че ми е просто 'приятел' пък то...нищо общо ама к'во да им обяснявам... ако стане дума за това може и да им кажа.. ама сега той така или иначе е далеч имисля да си помълча още известно време
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от Bacard1

мии при мен тате я харесва ама мама неможе някакси да е приеме равнуваме мн...ама тва е щото не я познава зн че е свастна ама ме ревнува...ама на мен не ми пука ше и мине ххх
    ...пък майка ми никога не е ревнувала брат ми от приятелките му...докато накрая не й каза, че ще се жени тогава тя онемя и не знаеше к'во да му каже... въобще не й се вярваше... а баща ми започна да се смее надали ще му е толкова смешно аз като му сервирам такова нещо
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

POLA^_^
    Супер фен

Местожителство: (((((:n/\eBeH)))))
    Пуснато на: Нед Фев 18, 2007 11:11 am Заглавие: Гаджето и Родителските Тела)

--------------------------------------------------------------------------------

ПРи мен е същотот майка ми го харесва обаче баща ми ревнува и то мн0го
    ...is just too little too late...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ми още не се познават де-със сегашното ми гадже ходим от скоро и за това..Иначе не мисля че ще има някакъв проблем.Пък и те нашите знаят,че каквото и да ми кажат-в крайна сметка аз си решавам :P
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    София
    Олелеееее....майка го мрази меко казано,а не го познава...а аз дори нямам желание да ги запознавам. Пък и него го е страх от нея
    Ужаси....татко обаче няма против.Преди имаше,ма сега не

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    И на двете страни не им пука за другия/другите.

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Моите пък не са виждали нито едно мое гадже амаа иначе аз прая мноу добро впечатление на родителите кат почна да говоря смислени изречения и като изкарам тоя невинен поглед а най-кофти ми беше на един три часов разпит лелеее баси ада обаче ме посрещнаха с убийствен поглед а ме изпратиха едва ли не като техен син баси...

Мега фен Аватара на iiirish
    ами с татко не се познават лично, но с майка да тъй като и преди и след като тръгнахме ние си се движим в една компания мама нямаше как да не се е запознала от преди с него та мнението й е добро и няма нищо против! дори тати се накефи, че бил цесекар ама му мина мерака като казах, че пуши

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Ами майка ми попринцип го харесва,обаче се прави на ударена и постоянно ми говори,че бил много нахален и некви си такиа скоро разбрах,че го харесвала а пък баща ми пуска само бъзици харесва го :P
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Да ви имам и проблемите .. майка ми никога не би се дразнила на човек , който аз харесвам , освен ако не е някъв затворник , убиец и т.н. Бащата вече е по-специален - голям ревнивец е

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ми аз за щастие живея далеч от майка ми и тя няма думата.А баща ми той и да го харесва,и да не го харесва,нищо няма да ми каже,избора си е мой.Толерантен баща.

Pri mene pak.. maika mi e priemala vsi4kite mi priqteli.. no ba6ta mi o6te pove4e.. az sam momi4e i nz az sam kazala na nashte 4e ne me interesuva garesvat li go ili ne AZ 6te byda s nego AZ 6te sam s tozi koito iskam.. edinstveno sestra mi mi kazva toz stava toz ne.. no i neq ne slu6am smisal sestra mi vinagi dokato ne sam q zapoznala i ne e sednala na masa s moq 4ovek e bila protiv kakto i az otna4aloto na neinata vryzka.. bqh protiv priqtelqt i A SEGA skarat li sa.. na enq bu4a 6toto e mnogo gotin pekan i si4ko hubu v nego.. DANO i az da postigna tova koeto e uspqla tq.. 6godini karat SKORO 6te vi KANQ na SVATBA.. \/ \/

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Общо взето не контактуват много много. Майка ми още не може да свикне с него и се притеснява. Но въпреки това мисля, че го харесва.

V na4aloto q haresvaha no edin den maika mi vleze v staqta dokato se natiskahme i ot ogava mnou q mrazi!!

Q smisleno mnenie!?!?

Stiga be! Q da go osereme s Boza

Tfa mom4e ne e vred!
    Дъ бест аватар от галерията

Голям фен
    i maika mi i bashta mi nqmat ni6ty protiv gadjeto mi
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    С майка ми мнооого се обичат, а баща ми дори не знае за съществуването му
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

az imam razbirane i ot 2te strani naistina ne sam go o4akvala ot na6te ama mn se radvam te naprao go obojavaat

Повече от фен

i pri men e godre dolu se6tata rabota

prosto_f 4e
    Guest

hehe

e moq o6te ne go poznavat li4no 6toto hodime ot nema i sedmica ina4e ot tva det az sam razkazvala sa dovolni i da se nadqvame da se haresat i na jivo 4e nz ina4e nikoga ne sa mi pravili problem,doverqvaty se na izbora mi napalno za6toto az sama sam si go izgrADila tva mnenie.
    p.p: ba6ta mi edno vreme me bazika6e za edno gadje 4e mu bili golrni u6ite hahahahha ama tva decka istoriq,ina4e dr pt ne sam imala

И двамата го харесват много. В началото баща ми ме ревнуваше, но този период отмина. Сега са в чудесни взаимоотношения.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Нашите го харесват и се разбират добре с него.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Nito maika mi nito bashta mi znaqt za nego... Ako razberat ima da me razpitavt...ehee pyk na men ne mi se iska
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Наще го познават и много го харесват.Баща ми като се видят си говори с него и майка ми също.В добри отношения са.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си