.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    znai66 li az sega sam na 12 i kogato si govorq s moita nai dobra fr predi nqkolko godinki kak si igraehme po cql den ..na plo6tatkata i be6e6 t0lk0va hybavo ...a sega moite fr me maknat samy po kafeta i takiva pr0stotii iskammm pakk da sam na pone na 10 a az sam na 12 i ve4e ne mi se jivee ... hubavoto e 4e imamm priqteli s koito vinagi mojem vse o6te da igraaem taka na plo6tatkata..,no ...go pravq samy prez lqtyty i mnogo rqdko za sajalenie prez drygyty vreme kafeta mom4eta..v0dka,....plaj...kyponi..i priqteli..i cql den obikalqne.. iskam si pak starite godini....
    Моят клас пък на 10-12 си бяхме деца, пейки, разходки, люлки. После се преместих в 7 клас и там имаше скапани наркомани и тъпи скинари. Ебаси, да си бях останал в стария клас!

Guest
    Най-хубавите години са в детството и после през възрастните години, тинейджърството е ужасно. поне при мен е така.
    0-12 вкл. Добре
    23-18 Отвратително
    19-... Супер

Re: Не ми върви от 13 г.

Цитирай Първоначално написано от Адриано
    Изобщо вече не ме кефи да съм тийн. Децата не се занимават с политика, новини, музика, наркотици и разни други сериозни теми. А възрастните също, защото са повърхностни. Писна ми хората да ме забелязват и да очакват много от мен. Дете, тинейджър или възрастен? Аз избирам дете и възрастен. Защо? Защото детето е гъсеница, тинейджърът е какавида, а възрастният - пеперуда. Тоест да си тинейджър не е нищо повече от преход между две основни форми. Освен това като дете си много по-щастлив, от колкото от 13 години. Поне при мен беше така. Като станах на 13 разбрах много неща за света, които до 12 г. не знаех и съжалявам за това. Не искам да знам! Не искам да ме заливат с информация, която се смята, че трябва да знам. Изобщо не ми пука за политиката и кой е на власт. До тогава не знаех какво означава "скинар". Просто явно класът ми беше добър, средата. Там нямаше скинари до 6 клас, а в 7 клас в едно тъпо училище бяха скинари някои още от 6 казаха, че са били. Та, така. А, пък да си възрастен е вярно, че имаш много задължения, но пък от друга страна има ли много възрастни наркомани или скинари?! Май не. Децата са твърде малки, за да се занимават с глупости като скинарството, а пък на повечето възрастни вече им е дошъл акъла в главата. Освен това аз затова харесвам тийнейджъри от типа, които говорят само за къде били, с кого, какво правили, а не онези, които говорят за политика, наркотици и други такива отвратителни простотии, тези, които много зъдълбават.
    батка никои няма право да ти казва с какво да се занимаваш или интересуваш,ти си млад и в бъдеще ще се запознаеш с много нови хора който ще споделят твойте възгледи за живота

Guest

Re: Не ми върви от 13 г.

Цитирай Първоначално написано от patatnik
    Цитирай Първоначално написано от Адриано
    Изобщо вече не ме кефи да съм тийн. Децата не се занимават с политика, новини, музика, наркотици и разни други сериозни теми. А възрастните също, защото са повърхностни. Писна ми хората да ме забелязват и да очакват много от мен. Дете, тинейджър или възрастен? Аз избирам дете и възрастен. Защо? Защото детето е гъсеница, тинейджърът е какавида, а възрастният - пеперуда. Тоест да си тинейджър не е нищо повече от преход между две основни форми. Освен това като дете си много по-щастлив, от колкото от 13 години. Поне при мен беше така. Като станах на 13 разбрах много неща за света, които до 12 г. не знаех и съжалявам за това. Не искам да знам! Не искам да ме заливат с информация, която се смята, че трябва да знам. Изобщо не ми пука за политиката и кой е на власт. До тогава не знаех какво означава "скинар". Просто явно класът ми беше добър, средата. Там нямаше скинари до 6 клас, а в 7 клас в едно тъпо училище бяха скинари някои още от 6 казаха, че са били. Та, така. А, пък да си възрастен е вярно, че имаш много задължения, но пък от друга страна има ли много възрастни наркомани или скинари?! Май не. Децата са твърде малки, за да се занимават с глупости като скинарството, а пък на повечето възрастни вече им е дошъл акъла в главата. Освен това аз затова харесвам тийнейджъри от типа, които говорят само за къде били, с кого, какво правили, а не онези, които говорят за политика, наркотици и други такива отвратителни простотии, тези, които много зъдълбават.
    батка никои няма право да ти казва с какво да се занимаваш или интересуваш,ти си млад и в бъдеще ще се запознаеш с много нови хора който ще споделят твойте възгледи за живота
    Вече познавам такива! Тези от моя клас. поне почти всички. Жалкото е, че аз 6 години не бях "истинския аз", а се интересувах от гореизброените неща. Нещо ми писна и пак съм си себе си. И разбрах, че и почти целия клас са като мен преди и сега вече, но няма да излезе нищо. Цели 4-5 години се карахме и не иде да кажа на класа: "Извинете, вече съм си аз, мисля като вас. Вече не съм част от 6-ата души, които са отделна груличка от вас. Искам да се сдобрим.".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си