Изобщо вече не ме кефи да съм тийн. Децата не се занимават с политика, новини, музика, наркотици и разни други сериозни теми. А възрастните също, защото са повърхностни. Писна ми хората да ме забелязват и да очакват много от мен. Дете, тинейджър или възрастен? Аз избирам дете и възрастен. Защо? Защото детето е гъсеница, тинейджърът е какавида, а възрастният - пеперуда. Тоест да си тинейджър не е нищо повече от преход между две основни форми. Освен това като дете си много по-щастлив, от колкото от 13 години. Поне при мен беше така. Като станах на 13 разбрах много неща за света, които до 12 г. не знаех и съжалявам за това. Не искам да знам! Не искам да ме заливат с информация, която се смята, че трябва да знам. Изобщо не ми пука за политиката и кой е на власт. До тогава не знаех какво означава "скинар". Просто явно класът ми беше добър, средата. Там нямаше скинари до 6 клас, а в 7 клас в едно тъпо училище бяха скинари някои още от 6 казаха, че са били. Та, така. А, пък да си възрастен е вярно, че имаш много задължения, но пък от друга страна има ли много възрастни наркомани или скинари?! Май не. Децата са твърде малки, за да се занимават с глупости като скинарството, а пък на повечето възрастни вече им е дошъл акъла в главата. Освен това аз затова харесвам тийнейджъри от типа, които говорят само за къде били, с кого, какво правили, а не онези, които говорят за политика, наркотици и други такива отвратителни простотии, тези, които много зъдълбават.