Разбирате ли, аз бях весел преди, но след това станах сериозен. Сега пак искам да съм весел тип и ще го направя. Колкото и да не ви се вярва аз вече не гледам новините и не знам какво става по света и така ми е по-добре. Сега за мен светът е моят квартал. Защо обществото очаква от теб, като преминеш определена възраст да ти пука за тези неща (политика и пр.). Аз когато не гледах новини ми беше по-добре, после започнах да ги гледам и ми стана сдухано... за цели пет години. Но край! Вече ще съм по-повърхностен и по-весел няма да обръщам внимание на хора, говорещи за политика и задълбаващи. Просто ми е много рано! Въпрос: Има ли някой от тука, който също като мен предпочита да не гледа новини? Защото аз направо полудявам от тях. Убийсктва, убийства и пак убийства. Ако искам да гледам уийства ще гледам филми с убийства, те някак си не ми влиаят. Като бях дете и аз правех като повечето деца:
1. Не задълбават (никакви разговори за политика и тем подобни глупости)
2. Не обръщат внимание на околните и на взаимоотношенията им с хората толкова много.
3. Малко са повърхностни (в добрия смисъл на думата) и интересуват от себе си, не от другите.
Забелязах, че обаче има и много такива тийнове и възрастни, е аз такъв възрастен искам да стана. заради сериозността си си пропилях тийнейджърството, но като възрастен аз вече няма да съм сериозен!