.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

vtora i treta dup4ica

skoro si probih uhoto i sega novite probiti(2 i 3ta) dupki mai se vuzpalqvat, ne sum mahala obecite ot kakto me probiha(vtornik)
    No sno6ti dokato spah i gi zaka4ih s ne6to i sega me bolqt i ima malko gnoi?Kakvo da gi pravq?

Промивай ги три пъти на ден със солена вода...
    Сутринта - слюнка на гладно..
    Силизилов спирт за уши пак е добре да използваш. Грижи се за тях до като зарастнат. Айде.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

..

ooo горката ти и аз съм минала по този път ужасно е мн боли но ще ти мине не се притесняваи!
    ...is just too little too late...

...

Az puk nqmah problemi s oshite kogato si slojih 2 i 3 duobichka na uhoto,te moite po princip sa si 4uvstvitelni ama s 2 i 3 nqmah problem.Predi 2 meseca si probih pupa i mi kazaha da si go pormivams kislorodna voda i sled tova s gentamicin-probvai s tova.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Фен
    Град
    София

Re: vtora i treta dup4ica

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    skoro si probih uhoto i sega novite probiti(2 i 3ta) dupki mai se vuzpalqvat, ne sum mahala obecite ot kakto me probiha(vtornik)
    No sno6ti dokato spah i gi zaka4ih s ne6to i sega me bolqt i ima malko gnoi?Kakvo da gi pravq?
    Kolkoto i gnuso da zvu4i, maji gi sqka sutrin sas pliunka nagladno........

Re: vtora i treta dup4ica

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мииииии аз ги мазах с ракия и със спирт!Някои казват,че и урината много помагала!
    LoVe Is ThE nAmE
    sEx Is ThE gAmE
    fOrGeT tHe NaMe
    AnD pLaY tHe GaMe

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Урината наистина помага, ама я остави за много краен случай.
    За сега си ги промивай със физиологичен разтвор (по аптеките има), спирт (1%) или кислородна вода. Ако започне много зле да става - тетрациклин, банеоцин, топоцин - нещо такова на антибиотична осонова за мазане.

Saatana vittu perkele hate crew!

Промивай ги с кислородна вода и ако ти продължават така си вземи някакъв антибиотик.

Голям фен
    и аз съм 4увала 4е кислородната вода помагала много ..

Повече от фен
    i moite ushi sa taka..kakvoto i da slagam i da pravq pak se vazpalqvat,za tova kato se vazpalqt mnogo gi maham i si promivam dupkite s rakiq i si kupuvam novi obeci...i taka vseki pat..hubavoto e che ponqkoga se opravqt ama za malko vreme

Even heaven is hell without you

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ъъъ с пстолет ли те дупчиха?
    Промивай с кислородна вода и върти обиците.

Мега фен
    Глупава ли си, малката! Не се възпаляват, просто до няколко седмици това ще са рани. Промивай ги, както казаха, и слагай антибиотик първата седмица.

Guest
    Mersi na vsi4ki, vzeh si kislorodna i sega deistvam s neq ako ima nqkakvi uslojneniq pak 6te pi6a Mersi

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Глупава ли си, малката! Не се възпаляват, просто до няколко седмици това ще са рани. Промивай ги, както казаха, и слагай антибиотик първата седмица.
    Ti pro4ete li kakvo sum pisala vuob6te?

Мега фен
    Прочетох. Гной е нормално да тече, както и да болят при допир. Трябва да внимаваш със спането.

Бтв, не е хубаво да пробиваш по повече от 1 дупка наведнъж. Изчаквай да се оправи първата и после пробивай други. На мекото зарастват бързо, така че няма да умреш, ако чакаш. Макар че сигурно са те пробивали с пистолет, което принципно си е като самоубийство...

бе кво толко боли бе?на болка ли не можете да търпите!едни уши !мен въобще не ме е боляло!Вие сте некви калпавци тука!А иначе с кислородна вода ги промивай и не сваляй обеците докато не спре да те боли!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от malkoto^f
    i moite ushi sa taka..kakvoto i da slagam i da pravq pak se vazpalqvat,za tova kato se vazpalqt mnogo gi maham i si promivam dupkite s rakiq i si kupuvam novi obeci...i taka vseki pat..hubavoto e che ponqkoga se opravqt ama za malko vreme
    Носи сребърни обици-постоянно и ще се оправят

Град
    Shumen
    NA4I NE SI MAHAI MEDICINSKATA OBICA DOKATO NE SE OPRAVQT NAP1LNO-DORI TOVA DA TRAE EDIN DVA MESECA;NE SE PRITESNQVAI $E IMA GNOI-NORMALNO
    Не е важно дали ще ебеш или ще те ебат, важното е да си в секса!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Rakiq S towa si promiwah uhoto sled kato mi go probiha otnowo

Guest
    ампутирай го ван гог е има същия проблем :/

Мега фен
    Да, ракия...спирт по-добре, ракията е за пиене!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си