- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nima e lo6o da kaje6 na mom4e 4e go haresva6
Преди време започнах да харесвам едно момче и станахме приятели.Но той разбра за чувствата ми и изведнъж всичко се промени.Той ми каза,че ме е харесвал,но се е отказал от мен заради негов приятел,който също ме е харесвал.Но стана така,че точно този негов приятел е моето бивше гадже с което нищо не се получи.Възможно ли е той да не иска да стане нищо между нас само заради бившия ми и трябва ли да се боря за него или просто трябва да го забравя?
Нарани ме! Знаеш го, нали?
Плаках! Ще плачеш и ти!
Виках! Не отговори нали?
Молих! Ще молиш и ти!
Исках! Но нямах нали?
Лъгах! Но лъга и ти!
Страдах! Знаеш нали?
Обичах! Ще обичаш и ти!
Mi pak govori s nego,izqsnete se i po razgovora shte precenish ima li smisal da se borish ili ne![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Тцтцтцтц кви съвети и давате. Къде е морала бекак ще тръгне с приятел на бившия си. ако тръгнете начи тоз е голяма п*тка
щом го харесваш бори се за него...
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Бори се.Успех!
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Много ви благодаря за съветите и мисля че ще се боря за него,защото го познавам и знам че го искам наистина силно и все някога ще можем да бъдем заедно.![]()
И аз мисля, че сега не е момента да се отказваш, а да се бориш за него.Трябва да поговорите и да му кажеш, че ти не изпитваш нищо към бившия ти и искаш да си с него.Ако и след разговора нищо не стане, не знам...