.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Това ще е най-тъпото: да решиш,че момчето,което слуша метъл не става.Познавам двама металисти(братя),който,ако не ги познаваш може и за чалгари да ги вземеш.И двамата са мн готини.Другите,който познавам вече не можеш да ги сбъркаш,че са такива,но и те са страшно готини.Аз не сам оставала с лошо впечатление от хора,които слушат метъл-напротив-дори повече ми допадат,защото имаме почти еднакви интереси,четем еднакви книги и т.н.
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ей като започнете с тия "метъли, чалгари, рапъри"... Аз не мога да разбера какво ви бърка толкова кой каква музика слуша. Всеки си слуша каквото му харесва, облича каквото му харесва, движи се с когото иска. Винаги ми е било много интерсно как някои умеят да определят колко е умен даден човек само по стила музика, който слуша. Вечните предрасъдъци! Метълите мразят чалгарите, чалгарите-метъли и т.н., вечната верига. Мен много слабо ме интересува кой, какво и защо слуша, ако ще стари градски да слуша и да облича на баба си килотите, стига да ми допада като характер и да се разбираме, другото не е от особено значение.
    I`m trying to make your dreams come true...

Град
    София

Re: Moderated:Кефят ли ви?

Цитирай Първоначално написано от Destroy`Fashion
    Imali momi4eta koito se kefqt na svestni metalisti.Vaprosa se otnasq za fe6anki

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    кви фешанки ,кви металисти...
    губи ти се някъде там... мисълта момиче..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си