.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ръст

уляля
    Guest

ръст

Знам, че въпросът ми е малко абсурден (добре де, не е никак малко), но все пак ще ви попитам дали може човек да промени ръстТа си. Тоест да стане по-нисичък, а не по-висок Мерси на всички

Фен
    Град
    София

Re: ръст

Цитирай Първоначално написано от уляля
    Знам, че въпросът ми е малко абсурден (добре де, не е никак малко), но все пак ще ви попитам дали може човек да промени ръстТа си. Тоест да стане по-нисичък, а не по-висок Мерси на всички
    Amiiii............... NE

....

ха-ха по нисък ли,може ама като остарее6,боже това е наи-тъпия въпрос.ако си висока не носи обувки на висок ток и готово.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    аххахаха, това тотално ме изкефи
    Невъзможно е, освен като остарееш хаха ама то е яко да си висок/а, знаеш ли колко хора искат да пораснат малко? Недей да се срамуваш от това, а по-добре се гордей

Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    аххахаха, това тотално ме изкефи
    Невъзможно е, освен като остарееш хаха ама то е яко да си висок/а, знаеш ли колко хора искат да пораснат малко? Недей да се срамуваш от това, а по-добре се гордей
    Съгласен съм..
    Май няма начин да станеш по-ниска.. ама можеш да забавиш растежа си или поне така съм чувал.. ми значи във фитнеса клякане с тежест.. то забавя растежа и ще направиш мн здрави крака

:)

Мдаа тъп въпрос ...за намаляне на ръста ти е невъзможно ,но за спиране...тряабва да вдигаш тежести хем ще станеш корава

Голям фен
    Ха ха ха аз съм на 17 год. и съм висока 173 см и супер много се кефя 4е съм висока .. а колкото до въпроса ти не съм 4увала за такива методи .. хората се 4удят как да станат по високи ама за по ниски не съм 4увала

Ne smqtam 4e ima takuv metod za smalqvane xixi :P~ . No puk shte ti kaja 4e viso4inata ne trqbva da ti e nikakuv kompleks, po dobre da is viskoka ot kolkoto nisi4ka.Radvai se na predimstvata da si viskova
    Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
    BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...

Град
    In The Heart of Darkness
    Когато си нисък има начини да пораснеш, обаче когато си висок и искаш да станеш по-нисък... мнеее, май няма известни такива тактики за смаляване- защо не се радваш на ктова което си имаш - ръста далеч не е всичко.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Мега фен Аватара на koalka
    Да, има спортове като баскетбол и волейбол, макар че и гена си оказва някакво влияние.

Фен
    Град
    България
    Ми, малко е трудничко, тоест , да си кажем честно не е трудничко , а НЕВУЗМОЖНО!!това, просто се гордей с това което си , и толкова.

nemoje kvo pohubavo ot tva da si visok ??

hodi pregarbena i 6te izglejda6 po-niska

Повече от фен
    Град
    lunata

Re: ръст

Цитирай Първоначално написано от LoVe_Is_EvErYtHiNg
    Цитирай Първоначално написано от уляля
    Amiiii............... NE

Може. Гама оризанол + аминокиселини + растежен хормон.
    wtf

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Отрежи си малко от краката а иначе сериозно-няма начин!!!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си